Adrián je i pro další čtyři roky hráčem Atlética, říká Cerezo

19.07.2012, 21:26
Aktuality
Hodně rychle vystoupala vzhůru hvězda Adriána Lópeze. Mladý španělský útočník se před rokem stal nejlepším střelcem evropského šampionátu hráčů do 21 let, tou dobou také přestupoval z Deportiva La Coruňa do Atlética Madrid, kde nezahálel a podával velmi dobré výkony...

24letý útočník dal loni sedm ligových branek, dalších devět gólů pak přidal na evropské scéně, kde při tažení za triumfem v Evropské lize zdatně sekundoval kanonýrovi Falcaovi. Toho si nemohl nevšimnout trenér národního týmu Vicente Del Bosque a Adriána pozval do kempu před ME.

Výkonů hráče si všimli také zástupci Arsenalu nebo Tottenhamu, ti si ovšem v případě angažování Adriána musejí nechat zajít chuť.

"Adrián je i pro další čtyři roky hráčem Atlética a nikdo nám nevolal a nevyptával se na něho. Nikdo nevolal ani hráči, ani klubu. Měli byste se zeptat těch, kteří o takových věcech mluví, vypadá to, že o tom vědí mnohem více," prohlásil prezident Atlética Enrique Cerezo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
Trand

Reagovat
teenz

OT: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555648_412537045450487_738242984_n.jpg Modric is caught in a restaurant in London with Real Madrid's board members

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Dobře, že nakonec nepřestoupí do Tottenhamu.

Reagovat
cristiano.K.

toho jsme měli vzít místo Boriniho

Reagovat
Honza Matoušek

By byla asi větší pálka.

Reagovat
cristiano.K.

určitě, pod 15 by ho nepustili ani omylem

Reagovat
-Carles-

Otázka je či by on chcel ísť

Reagovat
cristiano.K.

s Atleticem máme dobré vztahy, nemůžeme snad nabídnout něco,co Atletico né? LFC je na stejné úrovni,ale lepší značka to pořád je

Reagovat
j_mrazik

Upřímně si myslím, že Atlético má větší šanci na LM než Liverpool.

Reagovat
cristiano.K.

tak o tom snad nikdo ani pochybovat nemůže

Reagovat
-Carles-

Navyše sa mu u Atlétov darí, bude mať bližšie k repre...

Reagovat
cristiano.K.

to nejspíš jo,ale Silva se definitivně do základu dostal taky až v PL

Reagovat
miky10

Pokud někam půjde, tak velkoklub, čili nejspíš asi Barca, teoreticky Real, City. V Liverpoolu by zůstal kvalitativně na stejný úrovni, měl by menší šanci na poháry a šel by někam, kde by si jen těžko polepšil co se repre týče. Naprosto nesmyslnej krok by to byl, takhle udělal dobře.

Reagovat
cristiano.K.

až na poslední větu souhlasím. Já sám přiznávám,že ty kluby jsou momentálně na srovnatelné úrovni.Atleticu taky nikdo LM v PD nezajistí, navíc by hrál kvalitnější soutěž. Naprostý nesmysl to není,ale risk by to byl větší

Reagovat
miky10

Nesmysl to prostě fakt je. V Atléticu je hvězda, liga mu sedí, spoluhráči mu sedí, pomalu se dostává do repre... Šel by by do podobně kvalitního týmu, do ligy, kterou nezná, do stylu hry, kterej nezná, místo Falcaa by měl vedle sebe Carrolla a co udělá... Ligu by hrál kvalitnější (pozor, jen těžko si dokážu představit, že si to myslí i on), ale zároveň těžší. Já si fakt myslim, že bude ještě dva roky u Atlétů a pak šup do Barcy.

Reagovat
cristiano.K.

bůh ví, jak to bude s Carrollem ani v tom Rodgersovém systému si ho moc představit neumím,ale mně osobně se jeho hra zamlouvá a bral bych ho. Pokládáš otázky,které se pokládají u každého přestupu z jiné ligy risk ano, nesmysl nikoliv

Reagovat
miky10

Jenže k čemu by mu ten risk byl? Prostě by si nepomoh, maximálně by byl stejná hvězda jako je teď, a to jen za splnění několika určitých podmínek. Ale měl by menší šanci hrát LM a dost pravděpodobně i dostat se do repre. Já nevím no, asi tě teda nepřesvědčím, ale pro mě je to holej nesmysl.

Reagovat
cristiano.K.

nepředsvědčíš.

+LFC je větší značka,hrál by lepší a náročnější ligu,dostal by lepší plat.

-Momentálně by si nepomohl,měl by dál k repre,zvykal by si na nový klub a systém.

Ano, větší šanci na LM má sice v PD,ale kde máš jistostu,že se tam dostanou přes Malagu a Valencii? U LFC je to možná ještě horší. Pro mě risk,pro tebe nesmysl,necháme to být

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to nesmysl z pohledu Liverpoolu (moc velká částka za hráče co se nemusí prosadit), z pohledu Adriána (neznámá liga, uplně jinej styl hry, jiný spoluhráči) i z pohledu Atlética (ztratilo by perspektivního hráče do budoucna, za něhož za pár let budeme moct dostat dvojnásobek jeho současné ceny)

Reagovat
cristiano.K.

já jsem taky rád,že u vás zůstává. Nezamlouvají se mi odchody po jedné sezoně. Jen dávám najevo,že bych ho bral a že by šel z bláta do louže...

Reagovat
A Seleção

Je dobre,ze zustane. Atletico ho potrebuje,kazdopadne uz v Deportivu bylo jasne,ze tam dlouho nezustane a pujde o vys.Skvely hrac,libil by se mi v Arsenalu,v pripade,ze Robin odejde..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tenhle frajer...ten má potenciál být lepší než Villa a Raúl dohromady

Reagovat
A Seleção

Mozna muze byt lepsi nez Villa,ale Raúl je jedinecnej!

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. I díky Falcaovi a Adriánovi můžeme pořádně kousat v souboji o 3.místě ve Španělsku. Jen doufám, že je udržíme i v případě, že budeme hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme do Cruzeira? Měl jsem za to, že končí.

Reagovat
Tomanatura

Nerekl, ze konci, chce jeste dva roky hrat. Do Brazilie ale nepujde, odmitl to.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že boj o 3. a 4. příčku bude letos hodně zajímavý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele