Adamov posílil Rubin Kazaň

17.06.2008, 08:03
Aktuality
Reprezentační útočník Ruska Roman Adamov se stěhuje z FK Moskva do Rubinu Kazaň. Vedoucí tým ruské Premier Ligy to potvrdil na svých internetových stránkách.

O odchodu Adamova z FK Moskva se spekulovalo delší dobu. 25letý útočník údajně neměl dobrý vztah s trenérem Olegem Blochinem. Jeho odchodu z FK Moskva by tak zabránilo jen Blochinovo odvolání. Ukrajinský stratég však dostal přes nepříznivé výsledky v první polovině soutěže od vedení FK Moskva důvěru.

V Kazani se Adamov dohodl na čtyřletém kontraktu. Částka za přestup nebyla oficiálně zveřejněna, ale zdroj z vedení klubu sdělil Sports.ru, že Adamov přestupuje za 4.3 milionů eur. Stal se tak čtvrtým nejdražším hráčem v rámci tamních obchodů. Rekord drží Alejandro Dominiguéz, který přestoupil z Rubinu Kazaň do Zenitu Petrohrad za 7 milionů eur.

V minulém ročníku nasázel Adamov čtrnáct branek a byl spolu Romanem Pavljučenkem nejlepším střelcem ruské Premier Ligy. Tento rok toho vinou zranění moc neodehrál, stihl ale vsítit dvě branky. Svými výkony si také řekl o pozvánku od Guuse Hiddinka pro Euro 2008.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kapřík

Tipuju, že je to pro Rubin výborný tah .

Reagovat
smazaný uživatel

Gólový útočník se jim bude hodit Kabze, Miloševič ani Rebrov dali dohromady snad jeden gól. Střelecky to tam táhne Semak (tvůrce hry) a Miloševič (pravý kraj zálohy, někdy útok)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu po 4 letech, abych se opravil. Samozřejmě poslední jmenovaný je Karadeniz. LEGENDA Kazaně .

Reagovat
bruchy

a skončil v béčku plzně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele