AC MILÁN MÁ ZÁJEM O ROBINHA

13.02.2007, 14:58
Aktuality
Nedávným přestupem Ronalda zřejmě transakce Realu Madrid s AC Milán nekončí. Už v létě by po stejné trase mohl putovat další Brazilec - Robinho. Opět se mluví i o záložníkovi Kaka a ve hře jsou údajně i Fabio Cannavaro a Mahamadou Diarra...

Robinho se stále nemůže natrvalo usadit v základní sestavě Realu Madrid a na konec sezóny má s vedením klubu údajně sjednanou schůzku, na níž chce řešit svou budoucnost. Jako možné řešení se podle některých médií nabízí odchod do Itálie, kde o něho mají zájem Juventus a především AC Milán.

Pokud skutečně dojde k přestupovým jednáním, stane se klíčovým bodem výše odstupného. Na Santiago Bernabeu si 23letého fotbalistu podle deníku Marca cení na 21 milionů liber, což je o čtyři miliony více, než za kolik ho Real před rokem a půl kupoval ze Santosu. Velkou roli na výši této sumy hraje fakt, že Robinho má v Madridu smlouvu ještě na tři a půl roku.

Rovněž Real Madrid má zájem o jednoho brazilského reprezentanta z kádru svého konkurenta. Ve španělském klubu stále věří v příchod záložníka Kaka a podle deníku AS je tento přestup realizovatelný. Svou roli v něm by mohl sehrát i Robinho, který by se na San Siro mohl stěhovat výměnou společně s obráncem Fabiem Cannavarem a Mahamadouem Diarrou, jejichž další osud na Santiago Bernabeu je ve hvězdách.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To se doufám nestane, musí zůstat !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho so svojou postavou ala " baletka " neviem či zapadne do talianskej ligy. Nevidím to moc ružovo.

Reagovat
HOST*Joe

Jako mooooc bych si přál vidět Kaká v Realu.... ale asi ne když by musel naopak odejít Robinho :-( Ať si vezmou ty dva a Emersona stejně se chce vrátit i když i toho Diarry je škoda ale Robinho musí zůstat. A Capello mě pěkně štve že na něm nestaví je to totiž jeden z nejlepších hráčů na světě a podle mě má velkou budoucnost.

Reagovat
HOST*R9

Capello s ním neumí pracovat...Robinho s jehou postavou nemůže bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

Len by som ti chcel pripomenúť, že keď pustíme Emersona i Diarru, prídeme o post štíta. A takisto, že Robinho je síce veľký talent, ale chýba mu to, čo zdobí aj veľkého človeka - poctivosť a zodpovednosť v tréningu, schopnosť neustále sa zdokonalovať a schopnosť absolútnej sebakritiky. Pravdou ale je, že na to je tréner, aby tieto vlastnosti v ňom podporoval a budoval, lebo máloktoý hráč to vie sám od seba.

Osobne - keby som si mal vybrať , či udržať Robinha alebo Diarru, jednoznačne volím Diarru. V záujme klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štít je i Gago, ale Diarru bych nepouštěl. Zatím.

Reagovat
RMCF

Doufám že zůstane, jo a nepřišel tak náhodou ze Santosu a ne z Corinthians?

Reagovat
HOST*

jj, opravim

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude v Realu Capello, jeho pozice nebude dobrá. Kdyby nebyl tak oblíbený u fanoušků, tak už s ním možná Capello dávno zametl.

Reagovat
smazaný uživatel

to si taky myslím - viz Bestie

Reagovat
HOST*R9

"Té" je škoda, v Arsenalu když dostane šanci tak válí...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch šancí má ale strašně málo...

Reagovat
HOST*R9

Bohužel... má i docela silnou zaběhnutou konkurenci ale jeho kouzlo je především v jeho variabilitě postů což je velký plus...myslím že se prosadí ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně univerzální, to je fakt, ale nám se nehodil skoro nikam .

Reagovat
HOST*R9

U nás je to těžký i pro větší talenty

Reagovat
RMCF

ale pro něho taky trochu minus protože tito univerzální hráči se neusadí na jednom postu a jsou s nimi neustále lepeny díry v sestavě a to nemůže nikomu prospívat...

Reagovat
smazaný uživatel

viz Karembeu a Geremi

Reagovat
HOST*R9

To je ale blbost...je na trenérovi jaký místo mu vybere (tam kde je nejlepší), ale kolik takových nadějných hráčů mívá u nás poslední dobou pevné místo???Ramos, Robinho, Torres, Reyes a moh bych pokračovat dále...Ale zpět k Baptistovi, ten když se v Realu chytil tak ho prodali a v Arsenalu se zatím zapracovává, když dostal šanci tak ukázal co v něm je a podle mě je jen na čase aby se adaptoval na anglickej fotbal...u nás tu možnost adaptovat bohužel neměl...

Reagovat
RMCF

to máš pravdu, že je to na trenerovi, ale hodně často to dopadá tak jak sem psal v minulem příspěvku a ne jenom v Realu

Reagovat
HOST*R9

No a to je chyba...vždyť jak má být úspěšný když se teprve aklimatizuje na spoluhráče, styl a vůbec celý tým a k tomu všemu ani nemá pevný post na hřišti...je to především chyba vedení...

Reagovat
HOST*roman

pokud chce odejít tak ať jde do chelsea

Reagovat
HOST*

Byla by hrozná škoda, kdyby odešel. Hlavní chyba je asi v tom, že ho Capello nechává hrát po křídle, a na to se nehodí (v zápasech, který jsem viděl a one hrál na křídle nedal JEDINEJ centr). Jeho místo je spíš vedle Van Nistelrooye v útoku. Místo toho bych vykopl Raúla, kterej hraje prachbídně. Kromě toho hraje bídně taky Cannavaro, s tím bych taky zametl. No a místo něho a Beckhama bych koupil Alexise a Jesuse Navase. Sestavu Realu bych viděl takhle

-------------Casillias------------

Ramos(Cicinho)-Alexis(Ramos)-Helguera-Marcelo(R. Carlos)

--------Diarra(Emerson, J. García)-----------

J. Navas------------------------------Gago

-------------Guti------------------

Van Nistelrooy(Soldado)--Robinho(Higuaín)

A výhledově koupit Andersona na míso Gutiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že s tým Ramosom ako náhradníkom si len žartoval. Ramos je jeden z najväčších talentov, aké kedy španielsky futbal mal, a trochu viním Capella za to, že ho ničí tým, že mu stále mení miesto. Ten kto futbal niekedy hral chápe, že to hráčovi nikdy nepridá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tím Ramosovým talentem jsi dost ulít, vazquezi, nemyslíš? Takovejch talentů už jste měli. Za všechny uvedu perfektní prác s talentem Pavona :-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím. Ramos je supertalent, potreboval by podľa mňa pravidelné stabilné miesto v zostave a lepšiu formu Realu skrze psychiku. Situácia, keď stále hrá niekde inde - raz stopéra, potom pravého beka , ľavého beka a pod. takémuto mladému hráčovi neprospieva.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Pavónem mi to vysvětli, to jsem fakt zvědavej .

Reagovat
HOST*

No asi by ses měl držet Arsenalu. RVN, Helguera v základu nevěstí nic dobrého. Navíc Gago nalevo? To by nešlo. A hlavně co tam dělá Guti??!! Toho bych vyměnil i za kopačák.

Reagovat
HOST*Balu

No vidim ze je tu kopa managerov a odbornikov radost citat

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Rozhovor s Robinhem:

http://www.profutbal.sk/ligy/esp1/?clanok=46390

uz delsi dobu mam takovej blbej pocit ze po sezone u nas Robinho skonci, pokud ano tak tohle Capellovi fakt neodpustim!

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by som mal vymenovať hráčov, ktorým by som dal prvým zmluvy na ďalšiu sezónu, tak by som začal takto : Iker Casillas, Ramos, Diarra. Tu som si istý. Ďalej by sa uvidelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Diarru bych v této trojce fakt nečekal, neboť jeho rozehrávka je zatím přímo katastrofická.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, neni to zatiaľ ideál, ale ten potenciál...To máš jak so ženskou, jedna má veľké prsia, druhá nijaké a hneď uhádneš, na čom si.../ škoda, že tu zas nemám smajlíky /.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výdrž má neskutečnou, ale dokud z toho nezačne více těžit, tak to bude docela k ničemu.

PS: Koukal ses na záběr toho Robbena?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl celý zápas. Ale zo záznamu som to pozeral iba v rámci prenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl kromě první asi dvacetiminutovky tayk celý zápas (předtím jsem sledoval Davis Cup). V opakovaném záběru to bylo vidět už v televizi, i když na první pohled to tak nepřišlo, opakovačka to skutečně odhalila.

Reagovat
sansiro

Robinho za Kaká, nikdy, nebrat!

Reagovat
HOST*ROMANISTA

v pohode hele. strelte ho a kupte si za 50 mega v brazilii dalsiho peleho. jen tak dal...

Reagovat
smazaný uživatel

to bych bral - zoufale potřebujeme playmakera

Reagovat
HOST*Soulik

KAKA nikdy do REALu nepujde.....FORZA MILAN

Reagovat
HOST**nesta

Len si ho tam nechajte... Podobnych nul uz mame v time par! Talent Robinho ma,ale chybaju mu veci,co robia hracom velkym a dolezitym ako je to u KAKU... Z Realu by som do timu nechcel ani rozstlieskavacku... A vazte si aspon trochu Beckyho...nemam ho moc rad,ale ked je na ihrisku,je pri vsetkom dolezitom...vid MS 06...Anglani dali par golov a pri vsetkych bol on...

Reagovat
HOST*R9

S MS souhlasím, byl nejlepší angličan...a pak s ním v repre zametli jak s nějakým nazdárkem...i když chápu že omlazování je nutné, ovšem když to nevychází???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys nechtěl ani cheerleader (nemáš někde její fotku? ), ale vaše vedení nás asi chce zruinovat, protože chtělo/chce zhruba 80% našich hráčů .

Reagovat
HOST*

pocuj ty si asi nieje cisty chlapce!na com ficis???

KAKA za Robina?co dokazal Robino?zatial skoro nic!A ak by ho nebodajvymenili asi skoncim s ACM!

Reagovat
HOST*milán

no to by AC MILAN udělal pěknou blbost pustit KAKA do Reálu.Kaká je nejlepší!!!!!!!!je to tahoun bez něj je AC Milán poloviční!!!!!!

Reagovat
HOST*acm

tak tak KAKA je KAKA.

Reagovat
HOST*david

ahoj kaka si fak užasnej umíš dobře blafáki

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele