AC Milán má pátou letní posilu, z Alkmaaru přivedl Reijnderse

19.07.2023, 18:20
Aktuality

AC Milán pokračuje v posilování kádru a jeho nejnovějším úlovkem je Tijjani Reijnders. Záložník přišel na přestup z Alkmaaru, ten prozatím dostane dvacet milionů eur.

Rossoneri transfer 24letého fotbalisty během uplynulých dní dolaďovali a Reijnders včera prošel zdravotní prohlídkou. Dnes podepsal pětiletý kontrakt s roční mzdou 1,7 milionu eur, oblékat bude dres s číslem 14.

Reijnders na svém kontě nemá ani jeden start za nizozemskou reprezentaci, dveře k lepšímu angažmá si ale otevřel výkony v loňské sezoně. Za Alkmaar sehrál celkem 54 zápasů, dal osm branek a dalších dvanáct zásahů pro své spoluhráče připravil.

AC Milán nedávno prodal do Newcastlu Sandra Tonaliho, oproti tomu získal už pět letních posil. Kabinu doplnili Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Luka Romero a Marco Sportiello.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
1899-1995

Sympatický přestup

Reagovat
1899-1995

Sympatický přestup

Reagovat
Eichel

za hodinky

Reagovat
Seydou Doumbia

Dobrá posila pro AC. CM s dobrou střelou z dálky, navíc mu nedělá problém zakončovat/přihrávat oběma nohama. Schopný hrát do otevřené i zahuštěné obrany, CM který vyniká spíš svou kreativitou než přerušenými akcemi soupeře a podobně. Někdy mi svými přihrávkami připomínal De Bruyneho. Nikdy nepůsobil jako nadějný talent jako jiní Nizozemci, ale postupně tvrdou prací se dostal tam kde je. Pokud se mu vyhnou zranění, mohl by herní kvalitou navázat na Strootmana právě před zraněním v AS.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně vysoká laťka Kevin byl v těch 7 měsících dost možná nejlepší záložník v lize, dokonalý dopředu i dozadu, na míči i bez něj, neskutečný odběr, kolmice, navíc lídr na hřišti a ještě stihl z Balzarettiho udělat top beka a pokrýt Pjaniče. Absolutní herní inteligence.

Er Lavatrice.

Je mi z toho akorát smutno, on a Castan s cavernomou, Florko se taky zkriplil, Benatia zdrhnul, rozpadlo se to až příliš rychle, a to přišel Radja. Pak odešla i hra.

Ta sezona mě hrozně bavila, i když na lávce byli pouze průměráci a Taddei

Reagovat
Seydou Doumbia

neměli jste v té době na lávce fifa legenda jako iturbe, ibarbo, gervinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho hrál základ, Rudiho klíčový hráč

Dodo, Ljajič, Torosidis, Taddei, Bastos, Toloi (ještě jalový), Skorupski + Lobont a pár děcek.

Reagovat
Seydou Doumbia

nejlepší období v historii fify tato doba krásný vzpomínky, tak snad se reijndersovi bude v realitě dařit, toho strootmana jak nakonec dopadl je mi líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe přišel až druhé léto, Ibarbo o půl roku později.

Ibarbo byl podle mě součístí dealu s Radjou..

Reagovat
Kaka14

Tak musim uznat, ze tie obchody po odchode M+M su ovela rychlejsie a nie predrazene, americania su proste obchodnici .... este otazka ci tie posily budu aj herne dobre, ale pripada mi, ze o nich najviac aj tak rozhoduje Pioli

Este by sa mi pacilo, keby dotiahli Chukwuezeho z Villarrealu, to by sice vylucilo Taremiho (kvoli kvote EU), ale konecne by sme mali prave kridlo

Reagovat
Kaka14

Gianluigiho Donnarummu a jeho partnerku zaskočili v ich parížskom dome nejakí zločinci. Obe obete vraj zlodeji zviazali a následne okradli o približne 500 000 eur . Donnarummovi a jeho priateľke sa podarilo utiecť a uchýliť sa do luxusného hotela neďaleko ich domu až po tretej ráno: odtiaľ kontakty na políciu, ktorá začala vyšetrovanie. Brankára a jeho partnerku následne previezli do nemocnice

Reagovat
Eldarion

+ Okafor a Chukwueze. Za mňa najlepšie a najrozumnejšie mercato posledných rokov.

Reagovat
1899-1995

Reagovat
LesyJePan

Či najlepšie uvidíme v sezóne ale sme velmi aktívny a prestupy sa riesia rychle. Som zvedavý ako si to sadne. Chýba už len Musah + backup za Thea. Ale za mňa to vyzerá, že tie peniaze z Tonaliho sme preinvestovali velmi chytro.

Reagovat
Kaka14

Na Theov pôst má prísť nejaký mladý talent, z Reálu ….. tak hádam to nebude nastavené ako pri Diazovi …. Ale prestupy už dávno takto nešli, amici vedia obchodovat

Reagovat
MiChaEl

Milan je na trhu aktivny, ale je tam stale furt vela kvalitativnych otaznikov, a treba povedat, ze nie je problem dotiahnut hraca, ked par mil. priplatis (ako pri Reijndersovi; neverim, ze pred Tonaliho prestupom by stal tolko, ked Koopmeinersa pred rokom pustili za 14m; Pulisic a RLC su za tie ceny tiez loteria, veril som, ze minim.RLC pojde na hostovacku, no nic, ostava dufat). Sirka kadru lepsia ako minulu sezonu, ale co do kvality hlavne top11 si vobec nie som isty. Pioli to chce hrat s tahovymi hracmi, bez klasickeho dmka, no mne sa zda, ze zalohe tam chyba defenzivna kvalita, nemam z toho dobry pocit, bez Ismaela to bude prepadavat najma ak ani RW nebude vypomahat pri pressingu a defenzive tolko ako Saele. Chcelo by to 1 etablovaneho CM/CDM a strikera. Za mna Amrabat alebo spat Kessie, ked vidim, ze Juve robi okolo neho tanecky. Strasne sere Seko Fofana, neviem, ci by dal prednost Milanu pred saudskym balikom, ale skusit sa to malo, urcite skor ako RLC. Miesto Okafora som chcel Scamaccu - Svajciar vyzera sikovny ale nevalal to ani v rakuskej lige, krotil by som nadsenie. Jediny super prestup pre mna Chukwueze, ak sa to dotiahne, o com pisu vsetci pomaly.

Skratka, na forach sice vladne nadsenie, no odvareny z toho nie som. Snad sa mylim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele