Abramovič už v Chelsea utratil téměř 600 milionů liber

22.02.2008, 17:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

když se Leeds vlastní blbostí dostal do sraček, tak měl ztrátu 50 Mega - a už se z toho nikdy nevyhrabal.............u Chelscum to je všechno jen otázkou času..........ten klub totiž visí jen na strašně tenkém provázku.........a pod ním je strašně hluboká propast..........musí být pro ně frustrující vědět, že jsou jen hračkou v rukou nevypočítatelného mafiána.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

chelsea musí přeplácet a kohouti sou zase přestupní stanicí před vstupem do velkoklubů, takže co tu řešíš

Reagovat
smazaný uživatel

Si to přečti ještě jednou a možná tam objevíš, že se snažej tu ohromnou ztrátu snižovat a že jejich cíl je se dostat do kladnejch čísel...stačí když přestanou platit za hráče dvojnásobky jejich ceny...Nemyslim si že to Abramovič jentak zabalí, už jen kvůli tomu že do toho už tolik nasypal...

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za tvou pohádku na dobrou noc......když nebudou platit dvojnásobky cen, tak k nim nikdo nepůjde, když nebudou své hráče přeplácet, tak jim utečou.....protože to je jen malá Chelsea, která by jen strašně chtěla být velkou......ale jen to jen trapná křeč.....a Abramowith to může zabalit z různých důvodů, třeba i z vynucených ....

Reagovat
-PeCa_08-

přesně

Reagovat
Devil

Pekne receno !

Reagovat
M11

nj kazdy ma zbozna prani

Reagovat
smazaný uživatel

bruce nema chelsea rad... nic se nedeje ja taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja ale ,ja ju nenavidim

Reagovat
smazaný uživatel

co je take na chealsea zaujimave ze sa najdu taky ktory im fandia a nemyslim tym fans z

londyna lebo pred 10rokmi v CR a SR nevedeli co znamena chealsea

Reagovat
smazaný uživatel

tohle muzes rict u kazdyho fanouska jakyhokoliv klubu, nehazej nas vsechny do jednoho pytle, prosim..

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea fandim 9let a vydim na tom velký pozitiva fandil jsem ji když měla dluhy a fandit ji budu furt

Reagovat
smazaný uživatel

fajt uz nevim, snad jen - zavist

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli s tebou souhlasím, ekonomická vize Abramoviče s Kenyonem je založena na tom, že penězi vybudují Chelsea, která získá trofeje, stane slavnou a časem bude lákat hráče už jenom svým jménem a ne tučnými výplatními šeky.

Nejsem fandou Abramoviče v Chelsea, ale na druhou stranu mu nemůžu zazlívat, že nám prakticky zachránil klub od krachu...

Snad můžeme jen doufat, že to bude skutečně záchrana a nejenom oddálení... Při pohledu na ta čísla běhá mráz po zádech, ale snad se v rámci lepší přestupové politiky budou zmenšovat.

V tomhle musím ocenit našeho současného manažera - on na rozdíl od Mourinha dokáže díky přátelství s Rusem mu takové pitomosti jako nákup Ronaldinha rozmluvit a přispívá tak nutné stabilizaci klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, zachranil nas od krachu, ale snad to abramovic nemysli jako zabavu na ctyri roky.. to by byl spis blazen nez snilek..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak jinak reagovat nez

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se musí uznat že ji alespoň vynesl na špičku Evropa, předtím to byl sotva průměrný tým, ale jinak ji nemám nějak zvlášť rád, hlavně za Shevu Měl zůstat v AC a bylo by nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Ju vyniesli na spic tie miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

sotva prumerny tym? si delas srandu ne? vzdycky patril mezi ty lepsi, minimalne alespon pro me..

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt,ze ma souteziveho ducha,jinymi slovy je to rozeranost nejvetsiho kalibru hranicici s ostudou.Jedinou radost s toho muze rozmazleny zapadacky fanousek Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

s ostudou? muzes mi to prosim vysvetlit? jen ti chci rict, ze ten kdo fandil chelsea pred abramovicem opravdu nemuze byt rozmazleny..

Reagovat
smazaný uživatel

To je skandál.Rozhodci otacel fauly,rohy jestli mi rozumite...to me jenom tak napadlo v kontrastu s 540milionama liber utopenyma v Londynskem klubu Ruskym mafianem,na dotaz"nestraneho" divaka co si mysli o zapase.Jinak Forbes neodebiram....

Reagovat
smazaný uživatel

utopenyma? treba prave 540 milionu stoji dostat klub na uroven barcy nebo arsenalu..

Reagovat
mike.84

čau pavelkrenek jako vždy stebou souhlasí ma samozřejmě opět nam pan inteligent buce ukazal že když nenávidím klub tak o něm píšu slepě pitomosti ktere sou neopodstatněné ikdyž i s brucem třeba souhlasím že abramovič /ne abramowith) muže ze dne na den odejit z vynucených důvodů.. Ale jelikož se cheslea stabilizovala v lize a lize mistrů tak ikdyž by po odchodu rusa byly příjmy podtstaně a globalně nižší i tak by chelsea fungovala normalně ale každý by ji odsoudil protože 100% lidi by říkao to samé: odešel ji ten mafián a ted se ukaže že pudou do sraček o tmohle sem si jistej že bych dal ruku do ohně ale ja si myslím že za vstupné, odměny z pohárů a ligy by šlapali a museli by se dost uskrovnit a možná by odešli hrači jako ševa ballack ale podle mě terry a lampard a čech ne ikdyž každá fotbalová celebrita počítá peníze ale oni jsou už zajištěni a odešli by možná tak ze ztráty motivace kdyby např. cfc vyhrala ligů mistrů ale každý by to automaticky spojoval s odchodem rusa.

Reagovat
smazaný uživatel

svět viděný naivníma dětskýma očima musí být opravdu krásný svět......škoda, že už to nemumím.....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze odchod abramovice bysme jentak bez ujmy, ale je pravda, ze bruce je prinejmensim neobjektivni..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele