Abramovič chtěl Hiddinka

27.09.2007, 14:48
Aktuality
Trenér ruské reprezentace Guus Hiddink prozradil, že jej oslovil ruský milionář a vlastník Chelsea Abramovič, zda se neujme kormidla v londýnském klubu. Hiddink doslova řekl: "Abramovič se zeptal co chci. Já řekl, že nic." Nizozemec se chce plně koncentrovat na práci u ruské reprezentace.

Po odchodu José Mourihna média stále spekulují o možném nástupci. Mluvilo se o nizozemském reprezantačním kouči Marco van Bastenovi nebo Jürgenovi Klinsmanovi.

Ovšem jméno Hiddink nemusí bý zapomenuto. Pokud Rusko nepostoupí na mistrovství Evropy, mohl by tento úspěšný trenér usednout na lavičku Chelsea. Rusko má kvalifikaci ale dobře rozehranou a v případě postupu by Hiddink u mužstva zůstal i po mistrovství.

Guus Hiddink je fotbalový světoběžník. Za svou trenérskou kariéru prošel týmy Reaul Madrid, Valencie, Realu Betis, Fenerbahce a PSV. Vedl také reprezentaci Jižní Koreje, která senzačně prošla do semifinále mistrovství světa v roce 2002. Naposled trénoval hráče Austrálie.

Autor: Petr Wolf / eurosport.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele