Previews

Niké liga - preview 9. kola nadstavby: Boj o druhou příčku pokračuje

Boj o druhé místo je hodně vyrovnaný a leccos může napovědět dnešní dohrávka. Dunajská Streda hostí Trnavu, utkání budou bedlivě sledovat i v Žilině.

Liga Portugal - preview 33. kola: Portské derby

Braga vyhrála a na tahu je FC Porto, které čeká derby s Boavistou. Benfica přivítá Aroucu, na programu jsou i další dva duely.

Eredivisie - preview 33. kola: Všichni do akce

Alkmaar před týdnem porazil Twente a dnes ho v tabulce může předskočit, potřebuje ale porazit Go Ahead Eagles a ztrátu konkurenta proti Volendamu. Rozjetý Utrecht přivítá Spartu.

Bundesliga - preview 33. kola: Padesátka pro Leverkusen?

Leverkusen neprohrál ve 49 po sobě jdoucích duelech a proti Bochumi může své tažení zaokrouhlit. Pohárové ambice chce posílit Hoffenheim, do práce jdou i hráči Bayernu.

Ligue 1 - preview 33. kola: Domácí rozlučka s Mbappém

Zápas mezi PSG a Toulouse se bude točit hlavně kolem Kyliana Mbappého. Nejlepší střelec klubové historie PSG se totiž vůbec naposledy představí vlastním fandům v Parku princů a podstoupí rozlučku tam, kde se postupně vyhoupl ve světovou ikonu. Do akce půjde dalších dvanáct týmů, včetně Marseille, Monaca, Lyonu, Lille a Rennes.

FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: V neděli o záchranu

V sobotu se činily nejlepší české kluby a dnes dostane prostor zbylých deset. Důležitý zápas čeká na Karvinou se Zlínem a velký krok k záchraně mohou udělat Pardubice, pokračuje i playoff o Konferenční ligu.

Preview play-off Championship: Žádné neotřelé kluby nečekejme. O Premier League si to rozdá čtveřice starých známých

Osmnáct účastníků příštího ročníku Premier League je už známých, na zbylé dvě pozice se však hlásí hned sedmička kandidátů. Zatímco Burnley a Luton se v rámci nejvyšší soutěže ještě pokusí zaskočit Nottingham, další čtveřice si to jako rovný s rovným rozdá v play-off League Championship. Po bleskovém návratu touží Leeds i Southampton, neznámými nejsou fanouškům ani West Brom s Norwichem.

Olympiakos doma proti Aston Ville hájí dvougólové vedení

Olympiakos se postaral o největší překvapení dosavadního průběhu vyřazovací fáze Konferenční ligy, když vyplenil Villa Park. Teď bude doma hájit relativně pohodlný náskok dvou branek, nicméně Aston Villa se snu o finále ještě rozhodně nevzdává.

Atalanta chce těžit proti Marseille ze skvělé domácí formy

Atalanta se s Marseille napoprvé rozešla smírně a tentokrát bude favoritem. Jednak se opírá o skvělou ofenzivu, navíc se jí daří velmi dobře právě doma. Na Gewiss Stadium ale dorazí francouzský celek ve formě a především odpočinutý.

Bayer má šanci vejít do dějin, nesmí ale prohrát s unaveným AS Řím

Bayer kráčí sezonu neporažen a překonává jednoho soupeře za druhým. Stopku mu doma na Olimpicu nevystavilo ani římské AS, které cestuje do Německa s jasným cílem - smazat manko dvou branek a přeci jen se pokusit o překvapivý postup do finále.

"Fialky" si přivážejí do Brugg jednobrankový náskok a podruhé v řadě si chtějí zahrát finále Konferenční ligy

Úvodní odveta semifinále Konferenční ligy se netradičně odehraje už ve středu a belgické překvapení Club Bruggy zkusí přejít přes ambiciózní Fiorentinu, která se probojovala do finále této soutěže již v předešlé sezóně. Italský celek je považován za mírného favorita na postup, protože před necelým týdnem na domácí půdě nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 3:2.

Real po remíze v Mnichově hodlá po roční odmlce opět postoupit do finále Ligy mistrů

Jeden z nejúspěšnějších celků v historii Ligy mistrů se již počtvrté za sebou probojoval mezi čtyřku nejlepších a teď by se chtěl podruhé za poslední tři roky dostat do prestižního finále, ve kterém by byl znovu považován za favorita. Real Madrid před týdnem remizoval na německé půdě s místním Bayernem po výsledku 2:2 a k postupu má tak o něco blíže, avšak na stadionu Santiago Bernabéu ho v žádném případě nečeká jednoduchý úkol.

PSG potřebuje proti Dortmundu zlepšit efektivitu a dotáhnout manko jedné branky

Paris Saint-German v prvním vzájemném duelu s Borussií Dortmund tvrdě zaplatilo za příliš mnoho chyb ve finální fázi a za nedotažené ofenzivní akce. V úterý večer ale dostane šanci na reparát, jelikož mužstvo kolem střelce Mbappého čeká vyhlížená domácí odveta, do níž dá francouzský gigant všechno.

Eredivisie - preview 32. kola: Excelsior o záchranu, Nijmegen o poháry

Excelsior je třetí od konce a v pondělí večer dostane možnost posunout se z barážové pozice. Doma hraje s Nijmegenem, který prožívá vynikající sezonu.

Serie A - preview 35. kola: Atalanta a Neapol cestují ven

Atalanta bojuje na třech frontách a v pondělí se musí přeorientovat na Serii A, zde zůstává ve hře o páté místo a povinností by měla být výhra nad Salernitanou. Do akce jde i Neapol.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele