Aktuality

Další články

Unionu Berlín došla trpělivost s Bjelicou. Ve zbytku sezony ho zastoupí Grote

Chorvatský trenér Nenad Bjelica skončil v Unionu Berlín a mužstvo s českým reprezentantem Alexem Králem provede zbývajícími dvěma ligovými zápasy kouč juniorky Marco Grote. Týmu z německé metropole jde o záchranu, po nedělní domácí porážce 3:4 s Bochumí ho jen bod dělí od baráže o účast v bundeslize. O druhé změně na trenérském postu během půl roku informoval klub na svém webu.

Ten Hag nepochybuje o setrvání Fernandese v Manchesteru United. Je v klubu šťastný, prohlásil

Bruno Fernandes (29) má s Manchesterem United smlouvu do roku 2026 s opcí na další sezonu, po nedávném vyjádření je přesto spojován s možným odchodem. Manažer Erik ten Hag však nemá pochybnosti o tom, že portugalský reprezentant zůstane na Old Trafford.

McKennie jedná o budoucnosti. Rád bych zůstal v Juventusu, vyhlásil

Weston McKennie dokončuje svou čtvrtou sezonu v dresu Juventusu a sám netuší, jak dlouho ještě bude dres turínského klubu oblékat. V kabině Staré dámy se dají očekávat změny a platí to i o pozici trenéra, americký záložník by v ideálním případě chtěl podepsat nový kontrakt.

Moyes nemá důvěru vedení West Hamu, nahradí ho Lopetegui?

Manažer David Moyes vzal na sebe černou sérii West Hamu, posteskl si ale, že někdy musí převzít zodpovědnost i hráči. Skotský kouč se omluvil fanouškům za nedělní debakl 0:5, který United v 36. kole anglické ligy utrpěli v londýnském derby na hřišti Chelsea.

De Zerbi bude jednat s předsedou, rád by pokračoval v Brightonu

Brighton čekají poslední tři ligové zápasy letošní sezony, jeho manažera Roberta De Zerbiho pak i schůzka s představiteli anglického klubu. Stále teprve 44letý italský kouč si během posledních dvou let řekl o zajímavější angažmá, sám se ale nikam nežene.

Sporting má jubilejní dvacátý titul, Amorim bude o budoucnosti teprve jednat

Portugalská liga je v cílové rovince a 32. kolo o lecčems rozhodlo. Nejvyšší soutěž opustí Vizela, na mistrovský trůn se pro změnu vrátí Sporting. Lisabonský celek v sobotu porazil Portimonense, jeho triumf pak zpečetil nedělní nezdar Benfiky.

Zemřel trenér prvních argentinských mistrů světa z roku 1978 Menotti

Zemřel bývalý trenér César Luis Menotti, jenž v roce 1978 dovedl fotbalisty Argentiny k jejich prvnímu titulu mistrů světa. O úmrtí slavného kouče ve věku 85 let informovala Argentinská fotbalová asociace.

Derby se Slavií jsme na Slovácku v hlavách neměli, řekl sparťan Haraslín

Svým dvanáctým gólem v ligové sezoně pomohl slovenský ofenzivní záložník Lukáš Haraslín k výhře fotbalistů pražské Sparty na Slovácku 4:2 v úvodním kole nadstavbové skupiny o titul.

Caduovi gól pomohl po vyloučení ve Florencii, věnoval ho nadcházejícímu synovi

Plzeňský Cadu si pochvaloval, že v úvodním duelu nadstavbové části první ligy při výhře 3:0 nad Mladou Boleslaví ukončil čekání na gól, které trvalo od poloviny února.

Trenér Kozel na přání nového vedení skončí po sezoně v Liberci

Trenér Luboš Kozel po sezoně nebude pokračovat na lavičce Liberce. Oznámil to na tiskové konferenci po porážce 0:2 v Teplicích v úvodním semifinále ligové nadstavbové skupiny o Evropu.

Inter má domluvenou první letní posilu, Inzaghi potvrdil příchod Taremiho

Inter Milán letos získal italský titul, v příští sezoně pak hodlá atakovat nejvyšší pozice rovněž v Lize mistrů a pomoci by mu měl i nový útočník. Nerazzurri se nebojí sázet na zkušené třicátníky a dalším z nich se za několik týdnů stane Mehdi Taremi.

PSV slaví pětadvacátý titul. Ukázali jsme, kdo je v Nizozemsku nejlepší, má jasno Teze

Nizozemská Eredivisie měla letos od prvního kola jasného lídra, PSV Eindhoven předvedl spanilou jízdu a ve 32. kole zpečetil zisk mistrovského titulu. Ve své sbírce má nově 25 titulů, ten poslední potvrdil triumfem 4:2 nad Spartou Rotterdam.

Ronaldo zaznamenal čtvrtý hattrick sezony a útočí na ligový rekord

Saúdská Pro League nabídla další z výjimečných výkonů Cristiana Ronalda (39). Portugalský kanonýr opět dokázal, že má fotbalovému světu stále co nabídnout. V zápase 30. kola mezi Al Nassrem a Al Wehdou (6:0) totiž zaznamenal už čtvrtý hattrick v aktuální sezoně.

Ancelotti vyzdvihl kolektivní práci. Všechno je zasloužené, raduje se kouč po zisku titulu

Real Madrid porazil ve 34. kole La Ligy Cádiz hladce 3:0, načež Girona v katalánském derby znovu zaskočila Barcelonu 4:2. Výsledek? Královský celek z hlavního města slaví 36. španělský titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele