Další články

Gól a asistence, ale také pivo pro celý stadion. Reus se rozloučil ve velkém stylu

Marco Reus se v sobotu rozloučil se svými fanoušky ve velkém stylu. Už před jeho posledním zápasem v Bundeslize oznámila Borussia Dortmund na sociální síti X, že její odcházející hvězda zaplatí všem na stadionu pivo. Do vyprodaného hlediště přišlo víc než 81 tisíc diváků. Ne všichni sice mohli Reusovu nabídku využít, ale mnozí si podle agentury AP několikrát přidali. Pivní účet Borussia nezveřejnila.

Hummels zastínil Mbappého, s Reusem se těší na finále ve Wembley po 11 letech

Mats Hummels věří, že fotbalisté Dortmundu nebudou ve finále Ligy mistrů v Londýně bez šancí na překvapivý triumf. Pětatřicetiletý německý obránce byl v obou semifinálových duelech s Paris St. Germain vyhlášen mužem zápasu.

Dortmund přijde o svou ikonu, Reus neprodlouží končící kontrakt

Kabinu Borussie Dortmund za několik týdnů opustí jedna z hlavních tváří současného BVB. Novou smlouvu už nepodepíše Marco Reus, 34letý ofenzivní fotbalista své rozhodnutí oznámil dnes odpoledne.

Návrat ztraceného syna? Reus by podle tisku mohl zamířit zpět do Gladbachu

Ke svému konci se zřejmě chýlí působení Marca Reuse v Dortmundu. Ofenzivně laděný fotbalista v BVB loni podepisoval nový jednoletý kontrakt, letos už prodloužení spolupráce pravděpodobné moc není a nabízí se tak jeden velký návrat.

Reus zůstane hráčem Dortmundu, podepsal roční prodloužení smlouvy

Borussia Dortmund se bude i nadále spoléhat na Marca Reuse, jenž podepsal smlouvu i pro nadcházející sezonu. Kapitánovi a ikoně BVB chybí 16 gólů k vyrovnání rekordního zápisu 177 soutěžních branek v podání klubové legendy Adiho Preißlera...

Reus jedná o nové smlouvě, v Dortmundu by rád ukončil kariéru

Německé lize dlouhodobě vládne Bayern Mnichov, letos ovšem má konkurenci a na prvním místě tabulky je aktuálně Borussia Dortmund. Vestfálský celek se do čela posunul v sobotu a po reprezentační pauze bude hájit vedení, jeho kapitán Marco Reus pak v nadcházejících týdnech bude řešit další budoucnost...

Reus bude se zraněným kotníkem chybět Dortmundu až měsíc

Dortmund se bude muset zhruba čtyři týdny obejít bez kapitána Marca Reuse. Německý reprezentant si v sobotním bundesligovém zápase Borussie se Schalke 04 zranil kotník.

Reus plánuje závěrečné roky, kariéru chce ukončit v Dortmundu

Marco Reus koncem května oslaví už třiatřicáté narozeniny a pomalu začíná uvažovat o odchodu do důchodu. Ofenzivně laděný německý fotbalista strávil celou dosavadní kariéru ve vlasti a nějaké stěhování pro nadcházející roky neplánuje, i při posledním zápase by na sobě nejraději měl dres Borussie Dortmund...

Německý trenér dal na zápas v Arménii volno Neuerovi a Reusovi

Trenér německé reprezentace Hansi Flick nevyužije v posledním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Arménii brankáře Manuela Neuera ani záložníka Marca Reuse. Oba hráči dostali vzhledem k náročnému programu volno. Němci, kteří už mají postup na závěrečný turnaj jistý, budou v neděli v Jerevanu postrádat hned devět fotbalistů z původní nominace.

Neuvěřitelné momenty, oddechl si Reus po triumfu v poháru

Až nečekaně jednoznačný výsledek přineslo včerejší finále DFB-Pokalu, v němž proti sobě nastoupily RB Lipsko a Borussia Dortmund. Vestfálský celek měl skvělý úvod a především díky první půli nakonec vyhrál 4:1, velká úleva byla znát například na Marcu Reusovi...

Ještě jsme neskončili, odveta je stále otevřená, řekl trenér Dortmundu

Trenér Dortmundu Edin Terzić i jeho hráči považují čtvrtfinálovou odvetu Ligy mistrů s favorizovaným Manchesterem City za otevřenou. Anglický celek úterní úvodní zápas vyhrál gólem z 90. minuty 2:1.

Reus se vrátil do sestavy Dortmundu rekordním gólem

Kapitán Borussie Dortmund Marco Reus se vrátil v pondělí na trávník po sedmiměsíční pauze způsobené zraněním a hned překonal rekord Německého poháru. Jednatřicetiletý ofenzivní záložník pečetil výhru 5:0 nad třetiligovým Duisburgem nejrychlejším gólem po vystřídání v historii soutěže.

Reus nadále laboruje s tříslem, na návrat si ještě počká

Kariéru Marca Reuse pravidelně brzdí zranění, německý reprezentant kvůli nim přišel o několik velkých akcí a mimo hru je rovněž v tuto chvíli. Jednatřicetiletý ofenzivní fotbalista a kapitán Borussie Dortmund laboruje se zraněným tříslem a zmešká minimálně část letní přípravy...

Reus vypadne ze sestavy Dortmundu, se svalovým zraněním bude marodit měsíc

Hodně nepovedený večer včera zažila Borussia Dortmund, vestfálský celek prohrál v Brémách (2:3) a vypadl z DFB-Pokalu, vedle toho pak přišel o svého kapitána. Mimo hru je Marco Reus, ofenzivní fotbalista si přivodil svalový problém a mimo hru bude zhruba čtyři týdny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele