Zlepšili jsme výsledky i výkony, těšilo Pochettina po výhře nad Brightonem

16.05., 11:01
Aktuality
Mauricio Pochettino (© Chelsea F.C.)

Trenér Mauricio Pochettino prohlásil, že dobré výsledky z posledních zápasů, které dostaly Chelsea až na hranici kvalifikace do Evropské ligy, jsou odměnou za trpělivost, kterou klub prokázal během náročného ročníku.

Pochettinův tým ve středu vyhrál 2:1 na hřišti Brightonu a vyšplhal se jedno kolo před koncem Premier League na šesté místo. Do vedení je poslal Cole Palmer, když ve 34. minutě hlavou vstřelil svůj 22. ligový gól v sezoně. V 64. minutě pak navýšil vedení Chelsea nebráněný Christopher Nkunku střelou zevnitř vápna.

Výhru Blues si ovšem moc neužil obránce Reece James, který byl v 88. minutě vyloučen za nesportovní kopnutí do Joaa Pedra. V nastaveném čase sice snížil Danny Welbeck, ale Chelsea si čtvrté ligové vítězství v řadě pohlídala, stalo se tak poprvé od října 2022.

Statistiky za zápasu Chelsea proti Brightonu (©Opta by Stats Perform)

Vzhledem k tomu, že Newcastle ve druhém středečním utkání prohrál na hřišti Manchesteru United 3:2, Chelsea v tabulce poskočila nad Magpies. Blues si zajistí účast v příští sezoně Evropské ligy, pokud v neděli neprohrají s Bournemouthem na Stamford Bridge. Další možný scénář, který zajístí klubu z Londýna kvalifikaci do evropské soutěže je, že Newcastle nevyhraje svůj zápas proti Brentfordu.

Pochettino nedávno dokonce naznačil, že by mohl na konci sezony skončit, a řekl, že by to nebyl konec světa, kdyby ho majitel Todd Boehly odvolal. Argentinec byl však po přiblížení Chelsea do EL v lepší náladě a chválil klubovou hierarchii za to, že se drží svého plánu.

Statistiky Cole Palmera proti Brightonu (©Opta by Stats Perform)

"Zlepšili jsme výsledky i výkony. Mluvili jsme o trpělivosti. Když potřebujete něco vybudovat, potřebujete čas, ale ve velkém klubu to vždy vypadá jako výmluva," řekl Pochettino.

Přestože Boehly utratil za dva roky svého vlastnění Chelsea více než miliardu liber za nové posily, nechal Pochettinovi k dispozici velmi mladý tým, který často doplácel na nedostatek zkušeností. Podle zkušeného trenéra však výhra nad Brightonem ukázala, že všichni hráči na hřišti bojují.

"Stále jsme pracovali a byli pozitivní. Zakončit sezonu dobrým způsobem by bylo pro klub skvělé. Premier League je nejtěžší liga na světě. Obrovská pochvala hráčům, vítězství jsme si plně zasloužili. Proto jsem tak šťastný. Umožňuje nám snít o tom, že si v příští sezoně zahrajeme Evrospkou ligu. Tři body nás staví do velmi dobré pozice v tabulce, abychom v posledním zápase proti Bournemouthu zaútočili na možnost účasti v evropských soutěžích," řekl Pochettino.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (119)

Přidat komentář
Modřín2

Ale židle se pod tebou kýve dál.

Reagovat
Mato178178

vsak nedavno hovoril ze si nezasluzia hrat pohare

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že příští sezonu už Nkunku zůstane zdravý. On i když letos nastoupil jenom do 2 zápasů v lize a pak sbíral po minutách jednotlivé zápasy, tak má stejně 3 góly za 413 minut.

Reagovat
vitasrp

Možná už budeme mít povolení říct, že nám hráč jeho kalibru opravdu chyběl. Sice je tu pořád ten argument toho, že přišel z Německa a Premier League nikdy nehrál, takže není jasné, že bude super = nelze tvrdit, že nám chybí...

Ale 3 góly za 413 minut nevypadaj špatně vzhledem k tomu, že má snad jenom dva starty v základu.

Reagovat
M0rb1D4S

Určitě nám právě hráč jako on chyběl. On a Palmer mají neskutečný přehled a pohyb ve vápně. Kdyby byl zdravý, tak si dokážu představit, že vepředu trojka Jackson - Nkunku - Palmer by dokázala rozhodnout některé zápasy, které se úplně zbytečně remizovaly.

Reagovat
vitasrp

Já vím, ale bylo tu několik expertů, co jeli tu rétoriku, že se vlastně nedá říct, že chybí, protože...

Reagovat
M0rb1D4S

A neméně důležité je i to, že se do parádní formy rozehrál i Caicedo. Sice to chvíli trvalo, ale konečně vypadá jako hráč, který má cca poloviční cenu, kterou jsme za něj zaplatili

Reagovat
Talker

Ono celkově se to posunulo.

Cucurella vypadal jako průměrný bek, ale ta inverted role mu hodně sedí a konečně vypadá jako dobrý fotbalista po roce a půl.

Caicedo se v posledních zápasech rozjel a obhajuje si velkou část cenovky (což je dáno podle mého i tím, že má vedle sebe Caiceda s Gallagherem v záloze).

Gallagher loni vypadal, že na to nikdy nebude mít a letos je jedním z nejlepších hráčů.

Jackson na podzim na facku, na jaře už vypadá hodně slušně (byť stále frustrující v každém zápase).

Mudryk, Noni, Gusto se taky zlepšili.

Nakonec Palmer, který byl výborný už na podzim je na jaře absolutní beast.

Fakt je problém najít hráče, který se výrazně neposunul (možná stopeři a golmani...?, možná Enzo, který hrál ale pod injekcemi půl roku).

Reagovat
Miguel19

Caicedo hraje dobře už delší dobu, ne posledních par zapasu.

Reagovat
Talker

Dobře hraje delší dobu, ale poslední měsíc fakt je beast. Zvlášť v těch posledních zápasech s Cucurellou.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu som teda zvedavy ako to bude schopny poche poskladat ked bude mat vsetkych chybajucich hracov. ked aj ty pises ze caicedo funguje s gallagherom tak kam s enzom? bude dvojka caicedo- enzo bez injekci fungovat lepsie jak caicedo-gallagher? co s palmerom ked sa vrati nkunku? odstreli sa doprava kde spolu s invertovanym cucurellom bude chybat akakolvek sirka? alebo pojde na hrot a jackson do prdele? a co s 50 milionovym laviom? bude sediet dalej na lavke alebo nahradi tuto sezonu vyborneho gallaghera? bude hrat mudryk ked sa vrati chilwell alebo bude sediet ten?

Reagovat
Svatej

Cucurella chodi zleva doprostřed, tam zadnej rozpor s pravou stranou nebude existovat..

Sirku napravo dodá James/Gusto

Nejreálněji to ted vidim asi 2 verze v závislosti na soupeřích ->

Slabší soupeř

Golman

James stoper* Colwill Cucurella

Enzo Caicedo

Madueke Palmer Nkunku

Jackson

Silnější soupeř

Golman

James stoper* Colwill Cucurella

Enzo Caicedo

Palmer Gallagher Nkunku

Jackson

(S prohazovanim Enza a Conora)

*Stoper Fofana/Disasi/posila

Lavia hrát základ nebude

Chilwell a Mudryk budou hrát ze startu spis z taktických důvodů..

Reagovat
Svatej

Hmmm při psani byly ty mezery delší mezi tema verzema, sorry

Reagovat
Talker

Ona tam fakt bude možnost různých rozestavení.

Občas 4-3-3 s Gallagherem uprostřed a ostrými krajními beky (James/Gusto+Chilwell), občas 4-2-3-1 s Palmerem/Nkunkuem uprostřed a inverted Cucurellou, občas něco jiného.

Ono to bylo vidět i proti Forest, kdy jsme hráli v prvním poločasu 4-2-3-1 s Cucu inverted. V druhém jsme začali s Cucu na kraji a stáhl se do středu Gallagher. A pak se to ještě změnilo potřetí se střídáními.

Reagovat
Svatej

ta variablita v případě zdravyho kadru je nase přednost už 4 roky i v dobe, kde jsme dopředu měli behace, driblery, věže a kreativisty (ciste typologicky, ne kvalitativně), teď je to možná ještě lepší než bylo s tim tymem 3 roky zpět..

Otazka je jak dlouho se takovej tym udrzi pohromadě

Reagovat
fenixLFC

pravda, toho cucurellu som si z nejakeho dovodu hodil na opacnu stranu potom ale nastava otazka ci ked sa vrati chilwell tak bude sediet, ten? on sice talker dole spravne vravi ze su to prijemne starosti, na druhu stranu sa s tym navratom zraneni bude musiet narusit funkcnost toho timu

Reagovat
Svatej

V tuhle chvili to s Chillym vypadá na lávku no. Sezonu zacal dobře (i kdyz převážně na křídle, uf ), ale pak sel kontinuálně do prdele mezi tema zraněníma a Cucurella naopak dost vystřelil, tak by me asi zas tak neohromilo, kdyby začínal z druhý lajny.

Z druhý strany je to vice captain a Poch ze startu sezony stavel Colwilla na beka s Chillym na křídle i když tam Cucurellu v jeden moment měl k dispozici, tak těžko říct..

Jinak souhlas. Je sice na hovno nemít tým k dispozici, z druhý strany to byli furt ti stejní hráči a ti zdraví se za rok sehráli. Ted k nim pribude 12 dalších a hodně z nich se na hřišti uvidí max po pátý

Reagovat
Maximm9

Ja porad doufam v Maatsena, takze by byl Chilly na odchodu. Ale bohuzel to nejspis dopadne na Maatsenuv prodej a 35mega pro nas. Bylo by super mit na jedne strane hraveho Gusta a na druhe Maatsena

Reagovat
Miguel19

Nereálný.

Reagovat
Maximm9

Jako nerealny, ze Maatsen bude za nas hrat ?

Reagovat
Talker

Podle všeho je potřeba prodat nějaké hráče, protože FFP.

Je otázka, kolik opravdu potřebujeme z toho vytřískat. Podle mého Hall s Maatsenem jsou jasní, dost nejspíš i Gallagher s Chalobahem.

Mluví se o tom, že se prodá podíl v ženském týmu, případně přeprodej interně tréninkového areálu (z Chelsea do Chelsea).

Reagovat
Maximm9

Treba ten prodej nebude tak veliky, teda aspon doufam.Pak jeste uvidime, kolik dostaneme za Lukaku,Broja, Zyiech jde pryc za 9mega, Sterling.

Treba se to nejak nasbira a nebudeme muset prodavat tyto mlade. Byla by to skoda, potom za dalsi sezonu bude odchazet CHilly a zase nas nekdo natahne o 60mega za obrance.

No, slysel jsem i o nejakem hotelu za 70mega

Reagovat
Talker

Jo, oni toho hledají více, kde ty prachy sehnat.

Co se týče Lukaka, Ziyecha, Sterlinga a spol, tak tam z toho bude hovno, protože se bere to, co nebylo amortizované, takže i když toho vytřískáme 50 mega, tak reálně do účetnictví půjde třeba 5.

Tam fakt jediní hráči, kteří mají value jsou ti, kteří jsou odchovanci. Respektive hráči, kteří přišli za levno a dostali bychom vyšší částku (možná Santos?), což nebudeme chtít prodávat.

Reagovat
Miguel19

Jo. Prodají ho kvůli účetnictví. Stejně tak Chalobah.

U Gallaghera budou strašně pod tlakem, tak to jsem zvědavý.

Reagovat
Talker

Nejspíš se to bude točit - v některých zápasech 4-3-3 s ostrými krajními beky, občas 4-2-3-1 s inverted Cucu.

Reagovat
vitasrp

Však nemusí invertovat Cucurella, může tam hrát Chilwell ofenzivního beka a invertovat může James na druhý straně + tam můžeš mít různý rotace, takže nemusí invertovat v každý situaci a může hrát klidně i útočného beka.

Reagovat
vitasrp

Plus se dá hrát i jako na Nottinghamu v druhý půli, kdy neinvertuje nikdo, máš prostě dva ukotvený střední záložníky a zbytek týmu skládáš do těch zbylých zón.

Reagovat
Talker

Hele to jsou ale pozitivní problémy pro nás. Letos jsme odehráli sezonu tak s 13-15 hráči k dispozici ve většině zápasů, jen se tam ti hráči prostřídali.

Reagovat
Miguel19

A jaká je šance, že bude mít všechny hráče k dispozici? Řekl bych, že nulová.

Reagovat
fenixLFC

tak tych roznych ugogugo a podobnych neratam, hovorim o tych 15-18 klucovych hracoch. preto som sa napriklad nepytal na jamesa, s tym sa neda vazne pocitat

Reagovat
Miguel19

Tak ptáš se i na hráče, co jsou rok bez fotbalu - Nkunku, Lavia. Tam prostě nevíš, jak na tom budou. Ono to zase tak horké nebude.

Nevěřím, že když máme celý rok mimo +- 15 hráčů, že se to najednou obrátí.

Reagovat
M0rb1D4S

A ještě se musíme zbavit Sterlinga. Ten frajer zahraje dobře 3 zápasy za sezonu a bere o 30% víc, než druhý nejlépe placený James, který zvládne zahrát maximálně 3 zápasy za sezonu

Reagovat
Miguel19

Jo. Tam snad bude chtít jít i sám Sterling. Ze základu teďka vypadl, včera tam navíc dal Poche radši Nkunkua.

Uvidíme, jestli jej někdo bude chtít..

Reagovat
Maximm9

Na X se psalo, ze se pokusime dat CP Sterlinga za Oliseho. Pro obe strany mozna dobry, jen pochybuji, ze by tam sel Sterling

Reagovat
Svatej

To ta prava strana bude dost precpana

Reagovat
Miguel19

Olise je zbytečný. Leda by odcházel Madueke.

Budeme kupovat do ofenzívy spíš útočníka.

Reagovat
M0rb1D4S

To nejlepší, co se nám paradoxně stalo, je to, že jsme museli couvnout z nákupu Oliseho (který by se akorát přidal do lazaretu) a muselo se šáhnout po Palmerovi, bez kterého by tahle sezona nejspíš dopadla stejně, jako ta minulá. Palmer má zásluhu na 42,7% všech našich ligových branek

Reagovat
M0rb1D4S

Jen tak mimochodem, má Palmer ve své vůbec první ligové sezoně lepší G/A (32), než měl Hazard ve své úplně nejlepší sezoně (31)

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze vam chybal velmi

Reagovat
Talker

Celkově snad se nám podaří držet marodku pod 6 hráči každý týden, to by celkem pomohlo. Nkunku rok bez fotbalu a stejně vypadá výborně, nebyl jsem si jistý po eskapádách s Havertzem, Wernerem a Pulim (a MU se Sanchem), ale tohle byla (nebo by byla) trefa - pokud zůstane zdravý.

Reagovat
Talker

Poche udělal fakt dobrou práci vzhledem k té situaci. Jo, věřím, že někteří jiní trenéři (Conte, Tuchel, Mourinho) by měli více bodů, ale Poche dokázal s tím kádrem pracovat a většinu těch hráčů posunout a máme fakt skvělé základy do další sezony.

Doufám, že po těch výkonech a jeho komentářích, že by se na to mohl vysrat, mu podepíšou Gallaghera s Chalobahem, dají mu pořádného golmana a útočníka, který bude efektivní.

Ideálně i medical tým, který bude schopný udržet v chodu více než 50% hráčů celou sezonu.

Reagovat
jk

Gallaghera prosím k nám, díky.

Reagovat
Talker

Bylo by fakt na hovno, kdybychom ho k vám pustili.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Ty vole, jestli se tohle stane, tak si dávám minimálně rok pauzu od Chelsea a začnu sledovat Bournemouth full-time.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Conte by s tou bandou děcek vůbec nevěděl co dělat, to samé Mour.

Na Tuchelball to vůbec není stavěné.

Poche je správná volba a když ho podrží, ten tým půjde hodně nahoru. Průměrný věk je příliš nízko, ale v horizontu 3 let se rýsuje brutální tým, k obměně ještě dojde.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ti teenage křídelníci z JA tomu dodají ještě další koření.

Reagovat
mayday

Za tři roky tam polovina z těch borců nebude.

Tyhle "top bohaté" týmy nepiplají dva tři roky kádr a sestavu, aby pak čtvrtou sezonu šli na titul.

Reagovat
Talker

Tyhle top bohaté týmy na druhou stranu ani nekupují kompletně nový kádr U24 za 3/4 miliardy.

Tady není ani jiná možnost, než ty mladé hráče piplat

Reagovat
mayday

Nevěř tomu, za rok tam nebude Poche, přijde nový trenér s novou vizí, někdo odejde, zase se koupí nějaká raketa... Jako bys to neznal

Reagovat
Talker

Obligátní... čísla do sportky bys neměl?

Jako teoreticky to možné je, ale nedává to smysl v tuto chvíli z jakéhokoliv pohledu včetně toho nejdůležitějšího - finance/FFP/PSR.

Část toho týmu se obmění, samozřejmě. I letos přijdou 3-4 hráči, třeba u golmanů jsem si jistý, že v létě to bude jinak, dost možná i na hrotu a LW.

Reagovat
mayday

Čísla do sportky nemám

Ale myslet si, že ten tým zůstane spolu a bude se další rok dva piplat a pak naplno udeří je za mě naivní. Samozřejmě z pohledu FFP to lze vidět nějak, ale bůhví co bude za rok dva tři.

Já každopádně tvrdím, že za ty dva tři roky tam polovina letošního užšího kádru nebude, no ale to si můžeme říct právě tak za ty dva roky minimálně, kdo měl pravdu

Reagovat
M0rb1D4S

Ani jeden z těch trenérů by s tou skupinou hráčů nedokázal pracovat tak, jako Poch, tím pádem by jen těžko udělali více bodů. Navíc je to trenér, za kterým stojí všichni hráči v kádru, což jsem u nás snad ještě nikdy nezažil.

Reagovat
Talker

Já souhlasím, že je to správný kouč pro nás.

Jen říkám, že ti top taktici by z toho vytřískali více, protože by to zavřeli, udělali by nějaké výsledky 1:0. Bylo by to na úkor toho rozvoje toho týmu ale.

Reagovat
vitasrp

Oni by to zavřeli, jenže by z toho neudělali výsledky 1:0, nýbrž 0:2 a tak, protože ti mladí hráči kupili kopu individuálních chyb, což by tu taktiku dost limitovalo.

Reagovat
Talker

Tak Tuchel udělal z Rudigera a Christensena špičkové stopery, přičemž oba byli do té doby průměrní u nás a i bez Kanteho udělal dominantní zálohu. Stejně tak Conte a Mourinho prostě tu defenzivní organizaci umí udělat.

Myslím, že by to z nich vymlátili, ale na úkor toho progresu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

No ale pořád to nebyli mladíci bez pořádných zkušeností. A navíc Tuchel není trenér pro ligovou soutěž. Jemu moc dobře šli veškeré vyřazovací turnaje, ale v lize to byla dost tragédie. Bylo tam stejné kvantum zbytečně proremizovaných zápasů a občas nějaký trapas, jako třeba zápas s WBA doma. Jako ta jízda Ligou mistrů je dobrá nostalgie, ale nemůže to zastínit fakt, že s ním by se ten tým nikam neposunul.

Reagovat
Talker

Já souhlasím, neposunul. Myslím ale, že v první polovině sezony by prostě udělal (výrazně) více bodů. Ne na titul ani poblíž, ale držel by se většinu sezony poblíž TOP4.

Většina obránců kromě Gusta má několik let zkušeností. Bads kroutí šestý rok (byť tam byla zranění), Chalo má šestou sezonu (včetně hostovaček), Disasi taky 5... Jediní Gusto a Colwill jsou vyloženě noví v TOP fotbale.

Reagovat
M0rb1D4S

To budu mít u týmu radši Poche, který postupně ten tým tlačí dál a dál, než tam mít Tuchela, který bude jenom přešlapovat na místě.

Reagovat
Talker

Vždyť já souhlasím, Poche je dobrá volba za mě. Já celou dobu říkám, že nechci nějakého Mourinha, Conteho nebo Tuchela, že by z toho nejspíš vymáčkli více tento rok, ale na úkor těch budoucích.

Tohle je něco, co doufám, že Boehly udělá na rozdíl od Romana - že upřednostní dlouhodobý zájem týmu před nějakým taktikem, který z toho vytříská 1-2 trofeje, rozesere tým a půjde do prdele.

Reagovat
vitasrp

To by mě zajímalo, jakým způsobem by těch výrazně více bodů udělal.

Protože v prvních tuším 12 zápasech jsme na xG prohráli snad jediný zápas (doma s Brentfordem díky šancím soupeře v nastaveném čase), takže šancí jsme si tvořili více jak protivníci, obrana byla relativně oká, mohla být lepí, ale hodnota okolo 1xGA nebyla žádná tragédie.

Jenže se neproměňovalo, v klíčových momentech zápasů se udělala individuální chyba, tým ztratil sebedůvěru a spousta těch zápasů se vydala špatným směrem.

To už bych věřil, že by top trenér třeba víc udělal s obdobím prosinec - půlka února, jenže taky víme, proč to období bylo nevýrazné - mnoho zraněných a komplet chybějící krajní obránci (hra se čtyřma stoperama je fakt snad nejvíc na hovno, co to jde)

Reagovat
Salfovic

Tragédie Nejvíc bodů za posledních 7 let.

Reagovat
Mönchengladbach

Je to tak, že pokud vyhraje FA Cup City, jdou 5. a 6. z ligy do EL a 7. do EKL, pokud United, tak do EL oni a 5. v pořadí, do EKL pak 6. tým ligy?

Reagovat
Ferreira

JJ

Reagovat
Luc-Luc

myslel jsem, že má čukotka větši ambice než vydřit EL po tom, co kašpar Bohly utratil miliardu liber za 2 roky za nonamy

Reagovat
Talker

Reagovat
Hlahart

Hm, zas ale myslel a vzhledem k tomu, že mu to myšlení obecně moc nejde, tak je fajn, že se snaží.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

ňuňu

Reagovat
PP

a mohl zůstat jen u těch dvou prvních slov a vypadal by opravdu moudře!

Reagovat
iamek

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hona.kub

Tak nebýt obrovské marodky a šílenýho podzimu, tak jsme letos reálně v TOP4. Já osobně budu rád i za EKL, aspoň nějaká Evropa. EL už by byla zasloužená třešnička na dortu, po té stíhací jízdě.

Reagovat
Greaber

Šlo to tak nahoru, že se mu tady dokonce přestalo říkat Zločinec, za to jsem moc rád Poche je pro nás nejlepší

Reagovat
Talker

Tak to mu tady říkal jeden člověk, že ano...

Reagovat
Greaber

Bylo jich víc, ale ukazovat na ně prstem nebudeme

Reagovat
Talker

Hele já si všiml jednoho, možná dvou.

Pak tuším ten dejvid z chelsea-fc.cz, který přijde jednou za zápas říct, jaký je Poche idiot, to nepočítám.

Reagovat
Maximm9

Ja psal jenom Poche out nedela mi problem se k tomu priznat. Taky by si to zaslouzil za ty nase vykony, ale posledni tydny jdeme vysledkove nahoru, takze je na miste mu tu sanci dat a hodnotit ho az pristi sezonu, kde ten tym bude uz delsi dobu spolu a doufam, ze nebude v prumeru na zapas 12lidi mimo.

Reagovat
PP

A kde vůbec je?

Reagovat
M0rb1D4S

Asi konvertoval k vám

Reagovat
Front hell

Po přestupu Kaie

Reagovat
Whitemedia

To ne. Ale titul jsem jim přál, ta nadvláda City je k hovnu a nechápu, že to lidem nevadí.

Reagovat
Talker

Reagovat
PP

Reagovat
Mastný Chobot

Už ho odovzdali?

Reagovat
norton

tiez pozeram ze nejak rychlo sa to tu otocilo Chelsea moc nesledujem, ale tie komenty tu ma dost dostali.

Reagovat
fenixLFC

si si este nezvykol ako rychlo sa vsade meni nalada po par vysledkoch a vykonoch? a nielen u chelsea, ale u vsetkych

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

největší specialisti na toto jsme asi my..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Jestli to pomůže, tak ja ho chci furt pryč, jen ho ted snesu o rok déle, než to prevezme nějakej vítěz v dobrej moment

Reagovat
Talker

Hele většina zdejší komunity CFC byla buď neutrální nebo pozitivní většinu sezony.

Jen ti, kteří ho neměli rádi zmizeli.

Reagovat
Talker

Jinak ten zločinec je prostě nějaká píčovina z chelsea-fc.cz, tam je banda dementů kvality facebooku, kteří si v tom hezky přizvukují.

Reagovat
Whitemedia

Dementy máš na fóru. No jo vlastně, už ne.

Reagovat
Talker

Mně stačí se tam mrknout do diskuze, facebook level.

Reagovat
Whitemedia

Sám si strávil několik let tím, že si se několikrát do týdne chodil hádat na fórum s těmi "lepšími". Za mě pořád lepší si udělat občas prdel, než se brát tak vážně jako ty s Georgewonem např.

Reagovat
Talker

Ti alespon měli co říct, ne tahle žumpa.

Reagovat
Talker

Výběr z nejnovějšího, 4 komentáře demence. Ze 17.

Je něco, co Palmer nedokáže? Umí fetovat, chlastat a pořád fungovat? AHA?

zatím nedokázal že umí točit videjka od kadeřníka :(

sorry. prelož mi to.

idem kosiť záhradu skôr než začne pršať.

neviem ang. a už dávno ani rusky

noname průměrák ale hlavně že má copánkis, víc netřeba (y)

Reagovat
Salfovic

Hele většina zdejší komunity CFC byla buď neutrální nebo pozitivní většinu sezony.

Cože

Reagovat
Front hell

Taky mi to nesedí

Reagovat
Talker

Z těch rozumnějších podle mého ano.

Reagovat
Whitemedia

Zločinec se mu ale říká kvůli něčemu jinému než kvůli výsledkům u nás.

Reagovat
Whitemedia

A na tom se nic nezměnilo, pořád svoje hráče učí simulovat, brání simulanty a pískli nám letos hromadu strašně trapných penalt, to před zločincem nebývalo.

Reagovat
Whitemedia

Labradoodle letos nasimuloval tolik, co za celý předešlý život dohromady.

Reagovat
mesyas

Zlocinec zustane zlocincem

Reagovat
hightower

OT: Přišli už někomu lupeny na EURO do té aplikace? Lístky mám zaplacený od půlky Prosince (faktura mi přišla hned) ale lístky pořád nic. (Kupováno ofiko cestou)

Reagovat
fenixLFC

pridu koncom mesiaca, kdesi v tych informaciach to je

Reagovat
masina_LFC

mali by byť koncom mája

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Někde jsem četl, že by měly dorazit koncem května.

Reagovat
hightower

Díky všem!

Reagovat
iamek

Jonny Evans and Tom Heaton will leave Manchester United when their contracts expire at the end of the season.

Zdroj: Pete O’rourke

Reagovat
vodka

Evans se říká, že chce končit kariéru, ale jako mentor bych mu klidně ještě sezonu dal. Letos hrál dost dobře na tu celkovou katastrofu.

Reagovat
Swarley

na to ze se od nej nic necekalo, tak zahral celkem slusne

Reagovat
andkoo

ako zaskok si svoje vacsinou uhral, ale v druhych polcasoch casto ma toho dost okolo 70 minuty...stoperov treba uz fakt vyriesit inak, tam sa omladeniu nevyhneme

Reagovat
iamek

Do U21 určitě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele