Sevilla znovu vymění trenéra, po sezoně končí i Flores

18.05., 12:20
Aktuality
Quique Sánchez Flores (© AFP)

Sevilla bude mít během necelých dvou let už šestého hlavního trenéra. Za týden se se španělským klubem rozloučí Quique Sánchez Flores, vedení dnes potvrdilo to, o čem ve druhé polovině týdne spekulovala média.

Někdejší kouč Valencie, Benfiky, Atlética Madrid nebo Getafe se kormidla chopil v polovině prosince, tehdy nahradil Diega Alonsa a podepsal smlouvu na rok a půl. Se Sevillou dokráčel do čtvrtfinále Copa del Rey, v tabulce LaLigy je loňský šampion Evropské ligy na dvanáctém místě.

"Včera jsem s Quiquem mluvil a dohodli jsme se na tom, že na této tiskové konferenci oznámí odchod z klubu k 30. červnu a v příští sezoně nebude ve funkci pokračovat," oznámil dnes prezident José Mária del Nido.

"Během jara se vyskytly momenty, kdy o něm začali pochybovat i ti největší optimisté. Děkujeme mu za vynikající práci, kterou zde odvedl," dodal.

Španělský tisk začal okamžitě spekulovat o jméně nového trenéra a favoritem aktuálně je Francisco Javier García Pimienta, který vede Las Palmas.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Bambino98

Myslím, že pokojná záchrana je z časti hlavne jeho zásluha. Nový tréner vydrží tak maximálne do vianoc.

Reagovat
MoonKnight

Jenže Sevilla má atakovat LM, Flores by hrál o střed tabulky.

Reagovat
juveforever

Mourek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele