Sedmdesátiletý Gasset z Marseille po téměř čtyřech dekádách končí s trénováním

18.05., 09:36
Aktuality
Jean-Louis Gasset (© AFP)

Francouzská liga po sezoně přijde o trenérského doyena Jeana-Louise Gasseta, jenž v 70 letech povede v neděli naposledy Marseille. Poté se s kariérou po téměř čtyřech dekádách rozloučí. Řekl to před závěrečným duelem proti Le Havre.

Gasset v únoru nahradil v Marseille odvolaného Gennara Gattusa. Olympique byl na devátém místě, nyní je před posledním kolem o pozici výše. U fotbalu zkušený kouč možná zůstane. "Zahradničit neumím, nebudu mít co dělat. Ale jako trenér už ne," řekl.

Začínal v roce 1985 jako asistent v rodném Montpellier, celkem Gasset vedl deset různých klubů a také působil jako asistent u týmu Francie a jako hlavní u reprezentace Pobřeží slonoviny.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Mandanda_30

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele