Ligue 1 - preview 34. kola: Brest s Lille o hlavní fázi Ligy mistrů

19.05., 08:57
Previews
Stade Pierre-Mauroy (© AFP)

Francouzská nejvyšší soutěž letos napíše své poslední kapitoly. Pořád není jasné, kdo postoupí do Ligy mistrů přímo, o tuhle výsadu se porvou Lille a Brest. Stále přitom není jasné ani složení ostatních účastníků evropských pohárů, o ty se popere na Lens a Lyon, do hry chce přitom přiskočit ještě Marseille.

FC Metz - Paris Saint-Germain

neděle 21:00

PSG má už v Ligue 1 svoje jisté, ligové prvenství si zajistilo s předstihem. Zato jeho soupeř z Mét stále usiluje o holé přežití na nejvyšší úrovni. Co se možného přímého sestupu týče, tam má velmi silnou půdu pod nohama. Daleko horší je to ovšem s přímou záchranou, ta je možná vlastně už jen v teoretické rovině. Bod každopádně domácím jistojistě zaručí alespoň baráž.

Tři body, takový je náskok aktuálně šestnáctých Les Grenats na sedmnáctý Lorient. Daleko důležitější faktor ale tkví v tom, že mají oproti bretaňskému protivníkovi daleko lepší skóre. Svěřencům trenéra Lászla Bölöniho tak v podstatě stačí, aby s PSG vysoko neprohráli, a zároveň doufat, že Les Merlus výraznějším rozdílem nepřetlačí doma Clermont. Právě poměr vstřelených a inkasovaných branek je určujícím kritériem pro konečné pořadí, pokud by náhodou došlo na shodu bodů.

Matematicky ještě Méty mohou zabojovat o místo patnácté, které okupuje Le Havre. Na tohoto soka ztrácejí tři body, jenže, oproti případu s Lorientem, disponují skóre zásadně horším. I kdyby se tak konala překvapivá výhra klubu z Lotrinska nad PSG, a to navíc v poměrně jednoznačném gardu, musel by se také na Stade Océane konat krutý nezdar domácího mužstva v souboji s Marseille. Jedině tak ještě Bölöniho ekipa může poskočit výše.

Není přitom příliš pravděpodobné, že by Les Parisiens svému soupeři podvědomě něco pouštěli, slevovali ze svých standardů a loučili se s ligovým ročníkem nějakým ostudným výsledkem. Dost neradi by také narušovali atmosféru v kabině před finále Coupe de France, které na ně čeká již příští týden. "Doufám, že odehrajeme zápas podobný tomu, který jsme proti Métám absolvovali v prosinci v Parku princů,” připomínal hostující lodivod Luis Enrique dvougólovou výhru. "Budeme čelit týmu, který drží míč ze všech vůbec nejméně. Prostě ho nepotřebuje, protože spoléhá na protiútoky. Hodně dobře funguje v obraně. My každopádně chceme vyhrát a zakončit tuhle sezónu co nejlépe.”

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Colin, I. Traoré, Hérelle, Udol - Jean Jacques, N'Doram, L. Camara - Van Den Kerkhof, Mikautadze, P. A. Diallo

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Hakimi, Danilo Pereira, Škriniar, Nuno Mendes - Marco Asensio, Vitinha, Mayulu - Kolo Muani, Goncalo Ramos, Barcola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.23 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Stade Brestois

neděle 21:00

Poprvé v historii se bretaňský klub může těšit na evropské poháry, konkrétně tedy rovnou na Ligu mistrů. Tu si zajistil remízou s Remeší, jelikož Nice nezvládlo dohrávku s PSG. Toulouse si Evropskou ligu vyzkoušelo v této sezoně. A tu zakončí ve středu tabulky.

Situace mohla být o poznání horší, kdyby si formu výborně nenačasoval Thijs Dallinga, jenž má před závěrečným kolem na kontě čtrnáct gólů, což jej mezi kanonýry řadí na šestou pozici. Jedním zásahem se zasloužil i před týdnem o vyplenění Parku princů, v čemž mu při výhře 3:1 pomohli Yann Gboho a Frank Magri.

Minimálně prvně dva jmenovaní by neměli chybět v základní sestavě Carlese Martíneze Novella, pro jehož družinu byly duely hrané před vlastními příznivci v tomto ročníku spíše za trest. Zvítězit na Stadium Municipal, na kterém si na mistroství Evropy v roce 2016 zahráli i čeští reprezentanti, se jim podařilo všehovšudy třikrát. Stejnou bilancí se v domácím prostředí "chlubí" kupříkladu i poslední Clermont.

Les Pirates tedy nedostali před vzájemným střetnutím důvod k přílišnému respektu. Do karet jim navíc hraje právě ten fakt, že se nemusejí strachovat o výsledek. A navíc, pokud v neděli uspějí za tři body, půjde o jejich jubilejní dvoustou výhru mezi francouzskou elitou, celkově pak sedmnáctou v rámci sezony 2023/2024.

Navíc stále existuje slušná šance, že se tým Érica Roye vyhne ošemetným předkolům Champions League a vklouzne přímo do základní skupiny. K tomu ovšem bude zapotřebí, aby Lille, které rovněž sesbíralo osmapadesát bodů, ztratilo proti Nice, které už nemůže přijít o pátou příčku. Ať už z toho bude třetí nebo čtvrté místo, nic to nemění na tom, že tento ročník bude v klubové kronice zapsán velmi výrazným písmem.

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Logan Costa, Nicolaisen, Mawissa - Desler, Sierro, Cásseres, Suazo - Dönnum, Dallinga, Y. Gboho

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Amavi - Magnetti, K. Doumbia, Mah. Camara - Le Douaron, Mounié, Satriano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.88 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Stade Reims - Stade Rennes

neděle 21:00

Ještě v minulém kole hráči Rennes živili naději na to, že by si mohli zahrát evropské poháry v dalším ročníku. Jenže hlavní cíl se nakonec podařit nesplní, to už je teď jasné. Rozhodla o tom jejich remíza s Lens, kvůli které mají na šestou, potažmo sedmou příčku už matematicky nestažitelnou ztrátu čtyř bodů. Na závěr sezóny vyzvou venku Remeš, která bude rovněž usilovat jen o co nejlepší umístění.

Je to souboj dvou celků, které si před startem sezóny brousily zuby na pohárovou Evropu. Remeš ani Rennes ovšem na této scéně neuvidíme. Porvat se nyní můžou maximálně o to, kdo bude v pořadí lepší, rozdíl mezi oběma týmy je dvoubodový. A zároveň mohou oba ještě předskočit osmou Marseille, i když pro domácí je to, i v případě vlastního vítězství, vlivem negativního skóre spíše utopie. Suma sumárum, obě ekipy mají před sebou jediný úkol, a to rozloučit se co možná nejdůstojněji.

Svěřenci dočasně zvoleného kouče Samby Diawary vstoupí do tohoto duelu povzbuzeni o středeční skalp OM, kterým přerušili svou sérii šesti zápasů bez vítězství. SRFC by pro ně aktuálně, alespoň tedy podle dosavadních výsledků a výkonů soupeře, mělo představovat obdobně náročnou zkoušku, jakou právě před pár dny zvládli. Bretaňský celek každopádně nemá špatnou formu, vždyť v uplynulých třech kolech získal na své konto z možných dvanácti bodů slušných sedm.

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Busi, Agbadou, Abdelhamid, Sergio Akieme - Munetsi, Am. Koné, Teuma - Itó, O. Diakité, Nakamura

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - Seidu, Wooh, Omari, Truffert - Matusiwa - Gouiri, Bourigeaud, Le Fée, D. Doué - Terrier

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.75 - 2.45

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

FC Lorient - Clermont Foot

neděle 21:00

Zatímco v Clermontu vědí, že je minimálně na rok čeká finální duel mezi francouzskou elitou, Lorient ještě má teoretickou šanci na barážové umístění. Jenže se musí sejít v jejich prospěch vícero faktorů.

V první řadě bude nutné vyhrát a doufat, že Méty s mistrovským PSG prohrají výrazným rozdílem. Skóre totiž hraje ve prospěch Les Grenats, kteří ovšem v tomto ročníku připisovali nejhorší porážku 1:5 (proti Rennes), kdežto bretaňský klub při nejlepším domácím představení tohoto ročníku vyhrál 4:1 nad Lille.

Svěřenci Régise Le Brise de facto v uplynulých třiatřiceti kolech neřešili, kde zrovna nastupují, neboť jak na Stade du Moustoir, tak na stadionech soupeřů uhráli po třinácti bodech. Před rokem přitom skončili celkově desátí. A aktuálně hraje v jejich neprospěch také fakt, že minulé dva duely s Les Lanciers prohráli a nevstřelili v nich ani gól.

Skvadra Pascala Gastiena tahala za kratší konec prakticky celý ročník. Problémy ve vedení klubu se zkrátka přenesly i na hrací plochu, nicméně příslibem může být angažování Sébastiana Bicharda z Red Star FC, kde úspěšně dělal asistenta Habibu Beyemu, jenž pro změnu zamíří do Remeše. Zapracovat bude nutné především na ofenzivní fázi, protože průměr vstřelených branek se pohybuje pod jedním gólem na zápas.

Nepřekvapí tedy, že vsítit v jedné partii dva nebo více gólů se za celou sezonu podařilo jen šestkrát. Nejlepším střelcem zůstane s osmi zářezy Muhammed Cham Saračević, který každopádně tenhle duel kvůli zranění vynechá, podobně jako třeba Maxime Gonalons. V opačném táboře jsou mimo hru kvůli zdravotním problémům Kari, Igor Silva, Isaak Touré a Ajei.

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - For. Mendy, Laporte, Talbi - Katseris, L. Abergel, T. Bakayoko, Ben. Mendy - Louza, M. Bamba, Ponceau

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Jacquet, Matsima, Pelmard, Neto Borges - Magnin, J. Gastien - Allevinah, Boutobba, Rašani - Virginius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.52 - 5.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

RC Lens - Montpellier HSC

neděle 21:00

V letošním ročníku Lens působilo v Lize mistrů, pro ten následující už to milionářská soutěž nebude, ovšem evropská scéna by z toho měla být. V posledním kole Ligue 1 je jen potřeba rozluštit, jestli z toho bude Evropská či Konferenční liga. A osud má v tomto ohledu pevně ve svých rukou. Pokud na závěr porazí doma Montpellier, bude z toho prvně jmenovaná fronta.

Se sedmým Lyonem sice mají Les Sang et Or shodný počet bodů, ale také výrazně lepší skóre, které by v případě bodové shody přisoudilo lepší umístění jim, i kdyby Olympique v posledním klání taktéž vyhrál. Pořád ovšem vzadu číhá také Marseille, na to nesmějí na severu Francie zapomínat. Matematicky je zkrátka stále možné, aby se Les Phocéens vecpali před ekipu kouče Francka Haiseho.

Ta před sebou bezpochyby nemá nepřekonatelného protivníka. Hosté už si na hlavní otázku odpověděli, uchovali si prvoligovou příslušnost. V tabulce ještě můžou skončit jedenáctí, ale také spadnout o jeden stupínek níže. Sumárně by se nicméně pro svěřence trenéra Michela Der Zakariana jednalo o kosmetické úpravy. Větší zájem získat body má spíše jejich aktuální konkurent, který bude plnit roli favorita.

Domácí lodivod si moc dobře uvědomuje, že tenhle duel rozhodne o tom, jak se bude hodnotit tahle sezóna. "Jestli se dostaneme do pohárové Evropy, bude úspěšná,” povídal po minulé klíčové remíze na půdě Rennes. Právě tenhle výsledek bretaňský celek definitivně odstřihl od příček zaručující evropské poháry, právě třeba na úkor Lens. "Musíme už myslet pouze na to, jak vyhrát utkání proti Montpellieru,” vzhlížel Haise okamžitě k poslednímu ligovému představení.

RC Lens - pravděpodobná sestava:
J.-L. Leca - Gradit, Chusanov, Medina - Frankowski, N. Mendy, David Pereira da Costa, Machado - Sotoca, Wahi, Fulgini

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Bertaud - E. Tchato, Jullien, Sagnan, I. Sylla - Omeragic, Chotard - T. Coulibaly, Fayad, Maamma - Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 6.04 - 8.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AS Monaco - FC Nantes

neděle 21:00

Fakt, že knížecí klub skončí v konečném zúčtování na druhé příčce, už zůstane neměnný, i kdyby se Les Canaris rozpomenuli na leden 2009, kdy zatím naposledy dokázali na Stade Louise II v Ligue 1 zvítězit. Vzhledem k tomu, jak nevyrovnané výkony tým ze Stade de la Beaujoire v uplynulém ročníku předváděl, to však není příliš pravděpodobné.

AS předvádělo téměř po celý ročník i divácky atraktivní fotbal. Tahounem byl znovu Wissam Ben Yedder, který dosud zapsal patnáct branek a dvě asistence. Nápomocen mu byl Takuma Minimano, jenž by rád zaokrouhlil počet vstřelených gólů na deset. Před týdnem se ale pod výhru 2:0 nad MHSC podepsali Kassoum Ouattara a Youssouf Fofana.

Druhý jmenovaný neskrýval radost, když jej Didier Deschamps pro jeho kvalitní výkony povolal do předběžné francouzské nominace na blížící se EURO v Německu: "Samozřejmě, že jsem šťastný. Je to odměna za celou sezonu a za moje předchozí zápasy v národním dresu. Pokusím se udělat svými výkony na trenéra co nejlepší dojem."

Pakliže se nerozhodne v létě změnit zaměstnavatele, zůstane jeho spoluhráčem Thilo Kehrer, jehož hostování z West Hamu se změnilo v přestup. Novou tváří v šatně by se mohl stát Mohamed Abdelmonem, o jehož služby se vedení knížecího klubu zajímá. A co se absencí pro poslední duel sezony týče, Adi Hütter bude postrádat Ismaila Jacobse, Golovina, Denise Zakariu, Guillerma Maripána, suspendovaného Maghnese Agliouche a vyloučený je nakonec i start Breela Embola.

Za Nantes nenastoupí Moses Simon, vykartovaný Pedro Chirivella, Ignatius Ganago a pravděpodobně ani kamerunský účastník posledního mistrovství světa Jean-Charles Castelletto. Kanárci mají druhou nejhorší střeleckou produktivitu ze všech osmnácti účastníků Ligue 1 (což není divu, jelikož střílení branek se mimořádně dařilo téměř výhradně za časů Sérgia Conceiçãa). Přesto mají jistotu setrvání mezi elitou.

"Zachránili jsme se, navzdory této porážce a špatné sérii, jaká mě bude dlouho budit ze snu, protože to byla devátá domácí porážka v řadě! Můžeme děkovat našim přátelům ve Štrasburku, že nám pomohli," nechal se slyšet kouč Antoine Kombouaré po partii s Lille, kdy se oslavovala i porážka 1:2, jelikož Racing přehrál Méty. Není však pochyb, že do příští sezony bude muset FC Nantes výrazně posílit kádr.

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Majecki - Singo, Kehrer, Salisu - Vanderson, Moh. Camara, K. Ouattara - Minamino, E. Ben Seghir - Ben Yedder, Balogun

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Coco, Cömert, Pallois, Cozza - Douglas Augusto, M. Sissoko, Mollet - Bén. Traoré, Kadewere, Abline

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.49 - 7.08

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Le Havre AC - Olympique Marseille

neděle 21:00

Velká frustrace zavládla v Marseille po středeční dohrávce v Remeši. Konečná prohra jí totiž svázala ruce v boji o kvalifikaci do pohárové Evropy. Provaz se ještě dá povolit, jenže by se musela konat porážka Lens nebo Lyonu. A samozřejmě je zapotřebí skolit venku Le Havre, nováčka soutěže, který ještě potřebuje učinit poslední krok k záchraně na nejvyšším levelu.

Je pravda, že aby ještě svěřenci kouče Luky Elsnera spadli na šestnáctou pozici, znamenající baráž, muselo by se stát něco opravdu hodně nečekaného. Před vlastními fanoušky by museli s OM vysoko padnout a Méty naopak před vlastními fanoušky o několik branek skolit mistrovské PSG. Le Havre totiž vykazuje daleko lepší bilanci ve skóre, které je určující pro to, kdyby se konala shoda bodů mezi zainteresovanými celky.

Skepse, zmar, naštvání. Zhruba takovými slovy by se dala popsat aktuální atmosféra na jihu Francie. Pokud se opravdu nebude konat zaváhání Lyonu a Lens, nezahrají si na Stade Vélodrome v následujícím ročníku ani Konferenční ligu. To je pro jeden z nejambicióznějších klubů Ligue 1 pochopitelně velké zklamání. Sami hráči i trenér Jean-Louis Gasset nehledali po nepovedeném klání v Marne žádné výmluvy. Z celkového pohledu na sezónu se vlastně není čemu divit, že přišel na řadu takový neúspěch.

Poslední duel v kariéře to mimochodem bude pro sedmdesátiletého hostující lodivoda. Ten na tiskové konferenci před tímto vystoupením oznámil, že už trénovat nechce. "Všechno je ještě možné. Tomu štěstí musíme jít naproti,” věřil každopádně, že se ještě Marseille může prokousat na příčky zaručující evropské poháry. "Víme, že máme tak jednoprocentní šanci, že k tomu dojde. My to utkání ale musíme vyhrát. Chci to hlavně já," burcoval.

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - A. Sangante, Youté, G. Lloris, Opéri - Casimir, Kuzjajev, A. Touré, Targhalline - Sabbi, A. Ayew

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, Gigot, Balerdi, Merlin - P. Gueye, Kondogbia, Veretout - Luis Henrique, Moumbagna, Aubameyang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 4.04 - 1.79

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Lille OSC - OGC Nice

neděle 21:00

Nice ještě v dohrávaném středečním utkání Ligue 1 mohlo urvat takový výsledek, kterým by se zapojilo do bojů o kvalifikaci do Ligy mistrů, porážka s PSG nicméně definitivně určila jeho pátou pozici v tabulce. Výše ani níže se již posunout nemůže. Zato v Lille budou muset na závěr sezóny odrážet ataky Brestu, aby si tam onu hlavní fázi milionářské soutěže zahráli.

Bude to jeden z hlavních sledovaných středobodů posledního kola Ligue 1. Piráti a Dogy se už několik týdnů nesmlouvavě perou o strategickou třetí příčku v pořadí, která jednomu či druhému zaručí postup do skupin nejprestižnější evropské klubové soutěže. Kdo z nich skončí čtvrtý, bude muset absolvovat nástrahy letních předkol. A samozřejmě že takovým se chtějí na severu Francie vyhnout.

V současné chvíli mají oba celky shodný počet osmapadesáti bodů, Lille má zároveň o chlup lepší skóre. A možná že konečné vyústění tohoto duelu bude mít také velký vliv na budoucnost kouče Paula Fonsecy, jenž je spojovaný s odchodem jinam. "Uvidíme,” odpověděl na tiskové konferenci na dotaz, zda u LOSC zůstane i v příštím ročníku. "Příležitost zahrát si Ligu mistrů je důležitým faktorem. Být třetí je super. Ale musím myslet i na jiné záležitosti. Rozhodnu se až po zápase s Nice, je potřeba si vše projít hlavou.”

Možná se tak bude jednat o rozlučkové střetnutí pro domácího stratéga. Ostatně to na každý pád platí také pro jeho kolegu na opačné straně Francesca Farioliho. Oficiální prohlášení zatím učiněno nebylo, ale na spadnutí je údajně jeho přestup do amsterdamského Ajaxu. Tak jako tak se Italovo působení u Les Aiglons musí hodnotit pozitivně. Splnil totiž hlavní cíl, tedy navrátit klub zpátky na evropskou scénu.

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Mannone - B. Diakité, Yoro, Alexsandro Ribeiro, Ismaily - André, Bentaleb - Žegrova, Ang. Gomes, Haraldsson - J. David

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Dupé - An. Mendy, Rosario, Ndayishimiye, Lotomba - T. Louchet, Boudaoui, Claude-Maurice - Laborde, E. Guessand, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.61 - 6.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Racing Strasbourg

neděle 21:00

Lyonu zbývá udělat poslední krok k tomu, aby si zahrál v příští sezóně evropské poháry. Stačí mu proti Štrasburku neprohrát, a definitivně tak odstřihne od dění dotírající Marseille. Ačkoli sedmá příčka v Ligue 1 nezajišťuje účast alespoň v Konferenční lize, Les Gones zkrátka mají tu výhodu, že se ještě za týden poperou o zisk cenné trofeje s PSG v rámci Coupe de France.

I kdyby přitom na pohárové scéně neuspěli, připadlo by jedno účastnické místo právě na sedmého pořadí. A právě tuhle pozici teď hodlají domácí minimálně udržet. Bylo by velmi překvapivé, kdyby je ještě OM předskočilo, protože s formou jsou na tom prakticky po celé jaro velmi, velmi dobře. Pořád ovšem musejí myslet na zadní vrátka, to určitě ano. Pokud by totiž Marseille prorazila naplno na půdě Le Havru a Lyon naopak padl, pak by došlo na shodu bodů. A v takovém případě by rozhodovalo skóre, které mají svěřenci trenéra Pierra Sageho jasně horší.

OL tedy velí závěrečné střetnutí ligové sezóny hlavně nepodcenit. Navíc ještě může v tabulce předskočit i šesté Lens, a to je pochopitelně velké lákadlo. "Musíme dokončit tuhle práci,” uvedl na předzápasové tiskové konferenci lyonský lodivod. "Může to být klíčové utkání, ale také to, které už nic nezmění. Píšeme docela hezký příběh a ve výsledku jde o pohárovou Evropu. Nekalkulujeme, jen chceme být co možná nejefektivnější,” dodal.

Štrasburk svůj hlavní úkol, čili záchranu na nejvyšší úrovni, splnil. V tabulce ještě může předskočit dvanáctý Montpellier, níže spadnout nemůže. Větší motivací by tak měl disponovat bezpochyby spíše soupeř. Ekipa kouče Patricka Vieiry každopádně vstoupí do tohoto klání povzbuzená o minulé zvládnuté derby s Métami, kterým zároveň ukončila sérii tří porážek v řadě. "Štrasburk určitě bude mít chuť útočit. Tenhle ročník hodlá dohrát co nejlépe,” uvědomoval si Sage. "Jediné, co je od středy, kdy Remeš porazila Marseille, jiné, je to, že máme osud ve svých rukou. Nic se ovšem nemění na tom, že míníme vyhrát.”

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Maitland-Niles, O'Brien, Čaleta-Car, Tagliafico - Matič - Nuamah, Caqueret, Tolisso, Benrahma - Lacazette

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Bellaarouch - Senaya, Doukouré, A. Sylla, Guilbert - I. Sissoko, Andrey Santos, H. Diarra - Bakwa, Emegha, Sebas

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.31 - 7.19

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
33
21
10
2
79 : 33
73
2
AS Monaco
33
19
7
7
64 : 42
64
3
Lille OSC
33
16
10
7
50 : 32
58
4
Stade Brestois
33
16
10
7
50 : 34
58
5
OGC Nice
33
15
9
9
38 : 27
54
6
RC Lens
33
14
8
11
43 : 35
50
7
Olympique Lyon
33
15
5
13
47 : 54
50
8
Olympique Marseille
33
12
11
10
50 : 40
47
9
Stade Rennes
33
12
10
11
52 : 44
46
10
Stade Reims
33
12
8
13
40 : 46
44
11
Toulouse FC
33
11
10
12
42 : 43
43
12
Montpellier HSC
33
10
11
12
41 : 46
40
13
Racing Strasbourg
33
10
9
14
37 : 48
39
14
FC Nantes
33
9
6
18
30 : 51
33
15
Le Havre AC
33
7
11
15
33 : 43
32
16
FC Metz
33
8
5
20
35 : 56
29
17
FC Lorient
33
6
8
19
38 : 66
26
18
Clermont Foot
33
5
10
18
26 : 55
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Langi

před tím, co Lyon v roce kalendářním roce 2024 předvedl je třeba smeknout...byť měli i dost štěstí na nemohoucnost ostatních, tak ale z posledního místa udělat minimálně EKL je hodné obdivu...teď chci vidět ještě vyhrané finále poháru a podepsaného Sage pro příští sezónu a možná nad tím klubem ještě hůl uplně nezlomím

Reagovat
Langi

jinak samozřejmě stát se v posledním kole ještě může leccos, ale neuhrát ani bod doma se Štrasburkem už při téhle konstelaci nevidím uplně reálně

Reagovat
DidusIneptus

Méty musí vyhrát! Mikautadze to zařídí Méty se zachrání!

Reagovat
DidusIneptus

Lorient a Clermont dva největší ubožáci který se rozhodli odstranit z Ligue1 Méty!!

Reagovat
DidusIneptus

Poslal bych tam vyšetřovací orgán! Je to víc než podezřelé!!!

Reagovat
LesGones32

Nakoniec im to aj tak nepomohlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele