Ligue 1 - preview 31. kola: Monaco může oddálit oslavy PSG

26.04., 08:22, aktualizováno 28.04., 09:10
Previews
Wissam Ben Yedder (© AFP)

O titulu se v sobotu nerozhodlo, PSG totiž nevyhrálo doma nad Le Havrem, prvenství každopádně může Pařížanům spadnout do klína, pokud tedy Monaco nevyhraje na půdě Lyonu. Důležitou bitvu o postup do evropských pohárů svede Marseille s Lens, na programu je také střetnutí o Bretaňský poloostrov.

FC Metz - Lille OSC

neděle 13:00

Lille ve středu nezvládlo důležité střetnutí v boji o první trojku v Ligue 1 a nechalo si už na šest bodů odskočit druhé Monaco. Pořád však nemusí panikařit, třetí příčka, zaručující přímý postup do Ligy mistrů, stále není nijak daleko. Další zaváhání na půdě Mét by ale mohlo notně zamávat s jeho cíli na milionářskou soutěž. A nebude to možná snadné utkání s ohledem na formu protivníka z Lotrinska.

Svěřenci trenéra Lászla Bölöniho totiž v posledních dvou duelech jasně naznačili, že se chtějí v nejvyšší soutěži udržet. A po nečekaném vítězství nad Lens uspěli naplno rovněž na hřišti Le Havru, tedy na půdě přímého konkurenta v boji o záchranu. Aktuálně jsou Les Grenats nad pásmem sestupu a hodlají se nad ním udržet i po tomto klání, bez ohledu na to, že proti nim bude stát letošní čtvrtfinalista Konferenční ligy. Vybírat soupeře si totiž nemůžou, do konce sezóny je čekají třeba ještě Rennes či PSG. Na druhou stranu už pouze jednou vycestují mimo domov, a to k derby do Štrasburku.

Vydolovat nějaké body s Lille bude pro Méty představovat tak jako tak těžký úkol. LOSC úspěch rovněž nutně potřebuje, aby se mu povedlo nakonec stlačit dolů třetí Brest. Dogy by se totiž rády účastnily Ligy mistrů bez toho, aby musely podstupovat nástrahy předkol. "Jsem zcela soustředěný na poslední čtyři zápasy,” reagoval hostující kouč Paulo Fonseca na nedávné spekulace o tom, že by skončení tohoto ročníku mohl kormidlovat Marseille, AC Milán či anglické kluby.

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Colin, I. Traoré, S. Sané, Udol - Jean Jacques, N'Doram, Atta - Van Den Kerkhof, Mikautadze, P. A. Diallo

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Tiago Santos, B. Diakité, Alexsandro Ribeiro, Gudmundsson - Ang. Gomes, Bentaleb - Žegrova, Haraldsson, Cabella - J. David

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 4.08 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - OGC Nice

neděle 15:00

Les Aiglons jsou čtyři duely bez porážky, přesto čtyři kola před koncem ztrácejí na čtvrtou příčku čtyři body. Naopak Racing před týdnem přišel o čtyři zápasy trvající neporazitelnost, když nejtěsnějším možným rozdílem prohrál s Lille.

Třebaže matematická jistota pro Štrasburk zatím není, Patrick Vieira by se neměl strachovat o setrvání v Ligue 1. Přeci jen největší kandidáty na sestup/baráž je třeba hledat jinde. Příští sezona se ovšem s velkou pravděpodobností bude muset obejít bez Kévina Gameira, s nímž odejde 101 ligových branek, a také Ibrahimy Sissoka, jenž za RCSA odehrál přes 200 střetnutí.

O minulém víkendu proti Lille, kdy se o jediný přesný zásah celé partie postral Jonathan David, ani jeden ze dvou uvedených borců neodehrál celých 90 minut. Pro francouzského mistra světa na lavičce klubu z pohraničního města se tedy nabízí možnost upřednostnit Moïse Sahiho. Tím spíše, že jak zkušený Lebo Mothiba, tak talentovaný Brazilec Ângelo zůstávají pro zranění mimo hru.

Vieira tedy stane proti svému bývalému zaměstnavateli, kde byl pověřen o nastartování nového projektu, který se bohužel nevyvedl podle představ. Jeho nástupce Francesco Farioli si zatím vede o něco lépe, a tak není divu, že o jeho služby projevil zájem jak Ajax, tak údajně i dva italské kluby, konkrétně AC Milán a Neapol.

Před týdnem na Stade Vélodrome uhrála jeho družina pouze remízu, přestože hrála celý jeden poločas proti deseti. Nedá se ale předpokládat, že by mělo dojít k výrazným změnám v sestavě. Zvlášť když duely s kluby z dolní poloviny tabulky se jihofrancouzskému výběru ze stadionu Allianz Riviera - až na drobné výjimky - daří v současnosti zvládat.

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Bellaarouch - Guilbert, L. Perrin, A. Sylla - Senaya, Andrey Santos, H. Diarra, Delaine - Bakwa, Emegha, Sahi

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Lotomba, Todibo, Dante, Bard - Boudaoui, Rosario, K. Thuram - Cho, Moffi, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.29 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

FC Lorient - Toulouse FC

neděle 15:00

Les Merlus ztrácí tři body na první nesestupovou a nebarážovou pozici. Kvůli stabilně nedobrým výkonům bretaňského klubu se však jedná o celkem velký rozdíl. Teď v cestě stojí TFC, které si v končeném zúčtování dělá zálusk na horní polovinu tabulky.

Skvadra Carlese Martíneze Novella nabrala cenné zkušenosti díky účasti v Evropské lize. Díky osmi získaným bodům z předchozích čtyř zápasů si vylepšila pozici v domácí soutěži. Situace přitom mohla být ještě no něco veselejší, kdyby před týdnem proti Marseille nevyrovnával na konečných 2:2. Faris Moumbagna až v poslední nastavené minutě.

Lorient navíc patří k oblíbeným soupeřům celku ze Stadium Municipal. Z minulých osmi vzájemných klání v rámci Ligue 1 se z výhry radoval pouze jednou. Poslední čtyři utkání navíc potvrdila, že Toulouse nestojí výhradně na Thijsi Dallingovi, ale že jej dokážou nahradit Rasmus Nicolaisen či Vincent Sierro.

V novém kalendářním roce si pouze PSG a Lyon připsaly na konto vyšší počet výher než TFC. Důvodem pro to bude i fakt, že se týmu v poslední době vyhýbají komplikovanější zranění, jaká by vyřadila ze hry důležité hráče, jakkoli se na marodce aktuálně nacházejí Yann Gboho, Christian Mawissa a Frank Magri. Naopak Régis Le Bris nebude moct využít dovedností Igora Silvy, Aymana Kariho a účastníka předloňského světového šampionátu Bamby Dienga.

Bretaňský účastník má za sebou nelichotivou sérii čtyř zápasů bez bodu, ze kterých si odnesl celkové skóre 1:10! Kvalitou kádru má mančaft nepochybně na to, aby se pohyboval ve středu tabulky. To by se ovšem musela výrazně zlepšit defenzivní činnost, jelikož devětapadesát inkasovaných gólů představuje suverénně nejhorší bilanci ze všech osmnácti týmů.

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - For. Mendy, Talbi, I. Touré - Katseris, L. Abergel, Louza, Yongwa - Bouanani, M. Bamba, Ponceau

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Logan Costa, Nicolaisen, Mous. Diarra - Desler, Spierings, Sierro, Suazo - Aboukhlal, Dallinga, Dönnum

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.51 - 2.69

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Stade Reims

neděle 15:00

Les Rouges et Blancs mají za sebou dvě porážky, které by je v konečném zúčtování mohly stát místo zaručující pohárovou Evropu, ke které dlouho směřovali. Naopak setrvání Les Lanciers mezi francouzskou elitou rovná se prakticky už jenom zázraku, byť matematická možnost stále existuje.

Už déle než měsíc čekají svěřenci Willa Stilla na tříbodový zisk. Naposledy jej uhráli proti Metám, kde se pod výhru 2:1 podepsali Oumar Diakité a Junya Ito. Oba by neměli scházet v základní sestavě, tak jako Keito Nakamura a Emmanuel Agbadou, kteří se jako jediní z týmu dokázali prosadit při posledních porážkách se Štrasburkem, respektive s Montpellierem.

Teď mají velkou šanci naplno bodovat, protože soupeř v domácím prostředí z patnácti možností uhrál pouhých jedenáct bodíků. Situace uvnitř klubu, který okupuje osmnácté místo, navíc není ideální, takže je jasné, kde hledat favorita. Přestože hned nad pěticí hráčů Remeše, včetně Busiho a Daramyho, jež by se nakonec opravdu představit neměli, zůstává viset otazník.

Na opačném pólu do hry pravděpodobně nezasáhnou zkušení Jim Allevinah a Maxim Gonalons. A spolu s nimi také dvacetiletý talent Cheick Oumar Konaté. Clermont více než defenzivní činnost trápí ta ofenzivní. Nejlepším střelec zůstává Muhammed Cham Saračević, jenž zvládnul nastřílet pouhých pět branek.

Určitě tedy nepřekvapí, že svěřenci Pascala Gastiena nedokázali ani v jednom z dosavadních třiceti případů vsítit během devadesáti minut tři góly. Před týdnem stačila Lens k vítězství nad Clermontem proměněná penalta, na kterou hosté nedokázali odpovědět, přestože na to měli prakticky celý zápas. Remeš v současném rozpoložení je pro domácí hratelnějším soupeřem, přesto v regionu Auvergne-Rhône-Alpes dobře vědí, že je nečeká nic snadného.

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Matsima, Pelmard, Caufriez, Neto Borges - Magnin, J. Gastien, H. Keïta - Cham - Virginius, Rašani

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Koudou, Agbadou, Abdelhamid, De Smet - Munetsi, Stambouli, Teuma - Itó, O. Diakité, Nakamura

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 3.70 - 2.10

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Stade Brestois

neděle 17:05

Bretaňské derby nemá nikdy nouzi o náboj. A teď by se mohlo jednat o ještě třaskavější souboj než obvykle. Rennes určitě musí závidět, jak si jeho lokální rival v letošní sezóně počíná. A je pro něj též dost velkým zklamáním, že přišel ve svém regionu o pozici jedničky. Brest naopak bezpochyby míní dotáhnout svou pouť do úspěšného konce. Ve vzduchu totiž visí překvapivý postup do Ligy mistrů.

Papírové predikce před startem tohoto ročníku hovořily úplně jinak, než jaká je aktuální situace v tabulce. Zatímco se domácí měli v klidu pohybovat kolem příček zaručující kvalifikaci do evropských pohárů, hosté byli pasováni do role toho, kdo se bude ucházet především o udržení v Ligue 1. Ingredience ovšem kuchař pro svůj pokrm evidentně hodně popletl. Les Rennais nemají ani jistotu Konferenční ligy, Piráti naopak mají blízko k milionářské soutěži.

Lépe řečeno k jejímu předkolu, přímý postup tam totiž zajišťuje pouze třetí příčka a o tu se přetahují především s Lille. Rennes by každopádně před tímto střetem mohlo být v lepším rozpoložení, zvládlo totiž před týdnem jinou bitvu o Bretaňský poloostrov, konkrétně tu s Nantes. Brestu naopak poslední dva duely s papírově těžšími soky nevyšly, padl v přestřelce jak v Lyonu, tak naposledy s Monacem. Podzimní klání obou protivníků mimochodem dopadlo smírem a bez branek.

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - G. Doué, Omari, Wooh, Truffert - Bourigeaud, Matusiwa, Santamaría, D. Doué - Kalimuendo, Terrier

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Locko - Magnetti, Lees-Melou, Mah. Camara - Del Castillo, Satriano, Mathias Pereira Lage

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.35 - 3.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - AS Monaco

neděle 19:00

PSG v sobotu večer nestvrdilo své ligové prvenství, nečekaně totiž remizovalo s Le Havrem, a pořád tedy je ve hře ta varianta, že by ještě druhé Monaco mohlo v tomto ohledu zamíchat kartami. Avšak pouze po matematické stránce. Knížecí celek se ve šlágru kola na půdě Lyonu hlavně vynasnaží zacílit na upevnění pozice vicemistra, k níž naposledy podnikl velký krok.

Po minulém veledůležitém vítězství ve středeční dohrávce proti Lille navýšili hosté svůj náskok na třetí Brest na rozdíl pěti bodů, LOSC je pak vzdálené na šest. Byla by pro ně opravdu velká škoda, kdyby druhou příčku nakonec neudrželi, neboť v závěrečných kolech nemají ani vyloženě složitý los. Tedy až na nynější klání v Lyonu. To představuje po papírové stránce tu nejtěžší zkoušku ze čtyř zbývajících.

A na podzimní vzájemný duel nemají hráči Monaca ty nejlepší vzpomínky. Ačkoli se tehdy v prosinci krátce před vánočními svátky oba mančafty nacházely na zcela opačných pólech tabulky, Olympique byl dokonce úplně poslední, nenašla ekipa trenéra Adiho Hüttera na soupeře adekvátní recept, nevstřelila za devadesát minut ani branku a nakonec padla. "Víme, že nás čeká velký zápas. Už třetí během několika dnů,” připomínal hostující lodivod náročný program, během něhož ASM narazilo kromě Lille také na ambiciózní Rennes.

Domácí sice naposledy schytali debakl v Parku princů, prohra s Pařížany ovšem nic nemění na celkově solidních vystoupeních během jarní části sezóny. Hütter si moc dobře uvědomuje, že Lyon před novým rokem a Lyon po novém roce, to jsou dvě zcela odlišné kapitoly. "Od té doby, co přišel na lavičku Pierre Sage, získal 34 bodů. Stejně jako my za stejné období,” měl spočítáno rakouský stratég. "Dobře jsme ale našeho soupeře zanalyzovali a připravili se na něj,” sliboval fanouškům.

Les Gones po třiceti odehraných kolech okupovali devátou pozici v tabulce, od té šesté, jež aktuálně jako to poslední zajišťuje účast v evropských pohárech pro následující ročník, je dělilo pět bodů. Je ale třeba zmínit, že celek z Auvergne-Rhone-Alpes je také ve finále Coupe de France, přes tuhle soutěž si přitom může pohárovou Evropu vysloužit, pokud v ní vyhraje. A kdyby triumf přece získalo PSG, připadne další pozice pro kvalifikaci do Konferenční ligy i na sedmého v pořadí v Ligue 1. Na tuhle metu přitom Sageovi svěřenci ztráceli čtyři kola před koncem jediný bod.

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Maitland-Niles, O'Brien, Čaleta-Car, Henrique - Matič - Nuamah, Caqueret, Tolisso, Benrahma - Lacazette

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Majecki - Vanderson, Maripán, Salisu, K. Diatta - Akliouche, Yous. Fofana, Moh. Camara, Minamino - Ben Yedder, Balogun

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 4.15 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - RC Lens

neděle 21:00

Zachránit sezónu v Ligue 1, to už se v případě Marseille v podstatě nedá. O titul nehraje, ba co hůře, zatím nemá v rukou postup do pohárové Evropy přes ligové dění. Tedy záležet ještě bude na výsledku finále Coupe de France, jenomže tuhle frontu ovlivnit přímo nemůže. Teď každopádně může pořádně zacloumat se sebevědomím Lens, které má zatím o pět bodů více.

Právě svěřenci trenéra Francka Haiseho drží strategickou šestou pozici v tabulce, která zajistí francouzskému klubu účast alespoň v Konferenční lize. Ze sedmého místa se v tuhle chvíli nevyslouží vůbec nic. I proto je pro oba celky tenhle zápas tak důležitý. Lens v případě výhry setřese jednoho velkého konkurenta, Marseille by naopak dostala soupeře na dostřel. A po výsledku ze Stade Vélodrome budou hodně pokukovat také Rennes, Lyon nebo Remeš.

Těm by se spíše hodil do krámu neúspěch Les Sang et Or. Přece jenom nechtějí, aby jim družina ze severu Francie pláchla, potřebují ji totiž přiblížit k sobě. "Naším cílem je vybojovat pohárovou Evropu,” potvrzoval jednoznačné cíle marseillský stratég Jean-Louis Gasset. "Víme, jak je nedělní utkání důležité. Máme možnost stáhnout ztrátu na Lens na dva body. Tenhle protivník nás v posledních třech případech porazil. A to znamená, že Haise na nás využívá správný vzorec. My se tu sérii pokusíme přerušit,” sliboval fanouškům.

Olympique ovšem, na rozdíl od Lens, má ještě jednu možnost, jak se prokousat pro další ročník na evropskou scénu. A to přes prvenství v Evropské lize. Musel by nicméně zvládnout potenciální tři klání na tomto poli. To další proti Atalantě na něj číhá už příští čtvrtek. "Absolvovali jsme prodloužení s Benfikou, pak jsme hráli s Toulouse, o pár dnů později s Nice a teď je před námi v rychlém sledu nová zkouška. Máme trochu problémy s kádrem, ale taková je prostě realita. Na druhou stranu si myslím, že naši příznivci jsou rádi, že působíme v semifinále Evropské ligy,” dodával Gasset.

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, Balerdi, Gigot, U. Garcia, Luis Henrique - Harit, P. Gueye, Veretout - I. Ndiaye, Aubameyang

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Aguilar, Danso, Medina - Frankowski, El Aynaoui, N. Mendy, Machado - Sotoca, Wahi, David Pereira da Costa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.55 - 2.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Le Havre AC

sobota 21:00

Jeden jediný zápas je na programu v Ligue 1 během soboty. A může se v něm definitivně rozhodnout o ligovém prvenství. Titulové oslavy ve středu oddálili PSG hráči Monaca, teď má však ekipa z hlavní francouzské metropole už vše ve svých rukou. Pokud se domácím podaří splnit roli favorita a skolit před vlastními fandy nováčka z Le Havru, stanou se mistry.

Jedenáct bodů, tak luxusní náskok mají Pařížané na druhý celek z jihu Francie, který už jako jediný ohrožuje po matematické stránce jejich ambice na historicky 50. cennou trofej v historii klubu a celkové 12. prvenství ve francouzské nejvyšší soutěži. A samozřejmě že v Parku princů si nebudou chtít jakkoli kazit současnou pohodu, která v kabině vládne. Domácí jsou rozjetí, čtyři góly vsítili v půlce dubna ve čtvrtfinálové odvetě Ligy mistrů na půdě Barcelony, čtyřikrát se pak trefili na ligové scéně do sítě Lyonu i Lorientu.

Zbývá jim podniknout poslední krůček. Svěřenci trenéra Luky Elsnera ani náhodou neoplývají dobrou formou, krize je zastihla v dost nevhodnou dobu. V předešlých pěti duelech čtyřikrát prohráli a jednou remizovali. Zrovna tenhle sok, usilující o záchranu, by tak PSG opravdu neměl stát v cestě. "Bude to komplikované utkání, protože na hřišti moc prostoru nebude. Ale máme šanci být šampiony na domácím hřišti a to je pro naše fanoušky skvělá zpráva,” povídal opatrně Luis Enrique, kouč Les Parisiens.

Už za pár dnů po tomto střetnutí vyzve jeho ekipa v semifinále milionářské soutěže Dortmund. A navnadit se dobře na tenhle mač je dalším z dílčích úkolů v souboji se soupeřem z Normandie, tedy kromě definitivního stvrzení triumfu v Ligue 1. "Věřím, že konec sezóny nás zastihuje v pozitivní náladě,” pokračoval španělský lodivod. "Možná jsem takový závěr ani sám nečekal. Naši příznivci jsou teď velmi spokojení, klub stále může dosáhnout na své cíle. Ty nás neustále motivují,” dodával.

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
K. Navas - Hakimi, Marquinhos, Danilo Pereira, Beraldo - Zaïre-Emery, Ugarte, Vitinha - Marco Asensio, Kolo Muani, Barcola

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Négo, A. Sangante, Youté, G. Lloris, Opéri - Kuzjajev, Targhalline, Kechta - A. Ayew, Sabbi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.75 - 8.95

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Nantes

pátek 21:00

Nantes se v páteční předehrávce 31. kola nejvyšší francouzské ligy představí na Stade de la Mosson v Montpellieru a vycestuje velmi rádo. Zatímco domácí zápasy se mu absolutně nedaří, při výjezdech obírá své hostitele o body mnohem častěji.

Je to trochu kuriózní, ale domácí prostředí pro Nantes znamená v této sezoně skoro až strašáka. Při duelech před vlastními fanoušky mu totiž forma nepřeje a v celé lize najdeme jen jedno mužstvo, které doma nastřádalo méně bodů než trápící se Nantes. Venku je to ovšem jiná - výlety dělají hráčům trenéra Antoinea Kombouareho dobře a pouze devět týmů posbíralo venku víc bodů. Dva minulé výjezdy Nantes taky zvládlo, když si postupně poradilo s Nice a Le Havre.

Doma se mu každopádně nedaří, protože minule dostalo od Rennes rovnou trojku. Tým trenéra Kombouareho bude mimo jiné určitě spoléhat i na svou formu právě proti Montpellieru, jelikož se mu proti němu daří. Porazilo ho už ve třech z posledních čtyř vzájemných utkání v Ligue 1. Tentokrát mu bude scházet čerstvě zraněný někdejší brazilský talent Douglas Augusto a také Moses Simon, Ignatius Ganago, Bastien Meupiyou a náhradní brankář Rémy Descamps.

Domácí Montpellier se představí na trávníku bez Thea Sainte-Lucea, avšak zpátky do hry vítá důležitého záložníka Jordana Ferriho. Montpellier ještě nemá jistou záchranu, má k ní však velmi blízko. Svěřenci trenéra Michela Der Zakariana mohou děkovat březnové reprezentační pauze, která jim evidentně vlila novou krev do žil. Od té doby totiž posbírali deset bodů z dvanácti možných. Díky výhrám nad Le Havrem, Lorientem a minule i nad Remeší se posunuli až na současnou dvanáctou příčku. Od sedmnáctého Lorientu je v tuto chvíli dělí už relativně pohodlných deset bodů.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Hefti, Omeragic, Sagnan, I. Sylla - Chotard, Ferri - Nordin, Savanier, T. Coulibaly - Adams

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Amian, Castelletto, Pallois, Cozza - Pedro Chirivella, Moutoussamy - Mollet, M. Sissoko, Abline - Mostafa Mohamed

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.54 - 3.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
30
20
9
1
73 : 26
69
2
AS Monaco
30
17
7
6
56 : 38
58
3
Stade Brestois
30
15
8
7
44 : 29
53
4
Lille OSC
30
14
10
6
43 : 26
52
5
OGC Nice
30
13
9
8
33 : 24
48
6
RC Lens
30
13
7
10
39 : 32
46
7
Stade Rennes
30
11
9
10
44 : 36
42
8
Olympique Marseille
30
10
11
9
45 : 37
41
9
Olympique Lyon
30
12
5
13
39 : 49
41
10
Stade Reims
30
11
7
12
37 : 41
40
11
Toulouse FC
30
9
10
11
36 : 39
37
12
Montpellier HSC
30
9
10
11
38 : 42
36
13
Racing Strasbourg
30
9
9
12
33 : 41
36
14
FC Nantes
30
9
4
17
28 : 48
31
15
FC Metz
30
8
5
17
31 : 49
29
16
Le Havre AC
30
6
10
14
27 : 38
28
17
FC Lorient
30
6
8
16
36 : 59
26
18
Clermont Foot
30
4
10
16
21 : 49
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele