Isco přišel o šanci na mistrovství Evropy, záložník má zlomenou holeň

17.05., 14:32
Aktuality
Isco (© Real Betis)

Trenér španělské reprezentace Luis de la Fuente teprve oznámí nominaci na evropský šampionát, už nyní si ale může škrtnout jedno jméno. Pro turnaj v Německu mu určitě nebude k dispozici Isco, záložníka Betisu potkalo druhé vážnější zranění v letošní sezoně.

Isco nedohrál včerejší utkání na půdě Las Palmas, trávník opustil těsně před koncem prvního poločasu a dnes absolvoval podrobné vyšetření. Výsledky testů nejsou vůbec příznivé, kreativní fotbalista má zlomenou holeň a v nadcházejících hodinách se rozhodne o tom, zda podstoupí operaci.

"Isco Alarcón se dnes podrobil vyšetření a to odhalilo zlomeninu levé holeně," oznámil Betis v oficiálním prohlášení.

Někdejší záložník Málagy nebo Realu Madrid se na marodce ocitl už začátkem února, tehdy si poškodil stehenní sval a místo operace nakonec zvolil konzervativní léčbu. Volba se mu vyplatila, do sestavy naskočil v polovině března a odměnou za dubnové výkony mu bylo ocenění pro nejlepšího fotbalistu měsíce španělské ligy.

Trenér De la Fuente má podle tisku v předběžné nominaci 57 jmen a Isco na seznamu nechyběl. Letos odehrál 36 zápasů a dal devět branek, hned devatenáctkrát ho fanoušci zvolili hráčem zápasu.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Mateo16

Škoda tesil som sa na Isca s Brahimom a tak veľkej forme a dostanem Pedriho s Fabianom

Dlhodobo od Isca s Thiagom nedokáže vygenerovať svetový talent a keď to aj dokáže to radšej si ho nechajú ujsť do Maroca

Reagovat
Visca el barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele