Aktuality

Neapol představila nového trenéra. Vydám ze sebe vše, slíbil Conte

Neapol zažila mizernou sezonu a výsledkem je další změna ve funkci trenéra. Pod Vesuvem tentokráte vsadí na osvědčené jméno, dnes byl do funkce oficiálně uveden Antonio Conte.

Dweh a Souaré pokračují v Plzni, Viktoria dojednala trvalé přestupy

Napilno má tento týden vedení Plzně a během krátké doby ohlásilo hned tři posily. Ze Zlína přišel mladý záložník Tom Slončík, v trvalé přestupy vedle toho byla změněna hostování dvojice Sampson Dweh, Cheick Souaré.

Nezaostáváme o tolik za největšími favority, myslí si Koeman

Nizozemci mají na poslední mistrovství Evropy, které se konalo v Německu, krásné vzpomínky. Vítězství ve finále v roce 1988 zůstává jejich jediným velkým turnajovým úspěchem. Ačkoli by jim málokdo předpověděl, že mají šanci úspěch zopakovat i nyní, trenér Ronald Koeman (61) tomu věří.

Slávista Tomič nestihl doléčit zranění, na letošním ME si nezahraje

Obránce pražské Slavie Michal Tomič na mistrovství Evropy nepojede. Trenér slovenské reprezentace Francesco Calzona ještě před zúžením kádru uvedl, že pětadvacetiletý hráč se nestihl zotavit ze svalového zranění, které si přivodil v závěru klubové sezony.

Na ME s novou smlouvou, De la Fuente pokračuje u španělské reprezentace

Luis de la Fuente během následujících dní odhalí konečnou nominaci Španělska na letošní evropský šampionát a následně se bude koncentrovat výhradně na svou práci. 62letý kouč oficiálně podepsal novou smlouvu, u národního týmu bude pokračovat do MS 2026.

Krejčího těší zájem ze Španělska, soustředí se ale na Euro

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí bere jako zadostiučinění, že o něj projevují velký zájem španělské kluby. V nahrávce pro média však ujistil, že po oslavách mistrovského double už se v reprezentaci ve Schladmingu plně soustředí na přípravu na mistrovství Evropy v Německu. V národním týmu se nejvíc kamarádí s Adamem Hložkem, Matějem Kovářem a Michalem Sadílkem.

Schick už doléčil nemoc, je zdravý. Budu se snažit překonat svých pět gólů, vytyčil si cíl

Útočník Patrik Schick v minulých dnech doléčil lehkou nemoc a nyní už se s fotbalovou reprezentací na soustředění v Rakousku chystá na mistrovství Evropy. Osmadvacetiletý suverénně nejlepší střelec v české nominaci se na šampionát v Německu těší o to víc, že působí v bundesligovém Leverkusenu. Ve videorozhovoru od FAČR také uvedl, že by na turnaji rád nejméně vyrovnal pět branek, které dal na minulém Euru.

První kvalifikační bod pro Češky, v Belgii přišly o jednobrankové vedení

České reprezentantky remizovaly 1:1 v Belgii a získaly první bod v kvalifikační skupině o postup na mistrovství Evropy. V St. Truidenu otevřela skóre v 19. minutě Kamila Dubcová, v 79. minutě srovnala Jassina Blomová. Tým kouče Karla Rady dohrával závěr utkání bez vyloučené Aleny Pěčkové.

Zazáří mladí na evropském šampionátu? Vzezření z Bayernu, válečník z PSG či pilíř Benfiky

Mistrovství Evropy je jednou z největších fotbalových scén, která přitahuje pozornost špičkových mezinárodních klubů. Pedri, Renato Sanches a Kingsley Coman v minulosti využili záře reflektorů, ale kdo to bude dál? Toto jsou nejslibnější nováčci na mistrovství Evropy 2024 v Německu.

Mbappé poděkoval Pérezovi za důvěru, v PSG nebyl nešťastný

Kylian Mbappé (25) po svém odchodu do Realu Madrid dnes poprvé odpovídal na otázky novinářů na tiskové konferenci před přátelským zápasem francouzského národního týmu proti Lucembursku. Hvězdný útočník v krátkosti promluvil o novém působišti, primárně však chtěl odpovídat na otázky týkající se reprezentace.

Reina podruhé odchází z Villarrealu, chce napsat ještě jednu kapitolu své kariéry

Závěr sezony je časem loučení a na jedno došlo i ve Villarrealu. Na palubě Žluté ponorky nebude pokračovat Pepe Reina, zkušenému brankáři končí smlouva a novou mu vedení španělského celku nenabídlo.

Gregovský a Vepřek budou v Olomouci asistenty nového trenéra Janotky

Realizační tým nového trenéra Olomouce Tomáše Janotky se postupně rozrůstá, jeho asistenty budou Ivo Gregovský a Michal Vepřek. Klub je představil na svém webu.

Predikce nedává Čechům na Euru velkou šanci na úspěch, nejvíce favorizuje Anglii

Česká reprezentace patří podle předpovědi analytické společnosti Opta k outsiderům mistrovství Evropy v Německu. Při sestavování pořadí favoritů zařadila svěřence trenéra Ivana Haška na 19. místo.

Barák má ve Fiorentině nového trenéra, Italiana střídá Palladino

Vedení Fiorentiny dnes odpoledne představilo nového trenéra a na lavičku klubu z renesančního města podle očekávání usedne Raffaele Palladino. 40letý kouč přišel z Monzy, své místo mu přepustil Vincenzo Italiano.

De Bruyne nevylučuje působení v Saúdské Arábii. Bavíme se o neskutečných sumách, říká

Kevin De Bruyne koncem tohoto měsíce oslaví 33. narozeniny a po evropském šampionátu začne řešit další budoucnost. Kreativní belgický záložník září v dresu Manchesteru City, v anglickém klubu má kontrakt na poslední sezonu a pro závěrečné roky kariéry nevylučuje ani angažmá v Saúdské Arábii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele