16.07.2016 20:00 CET
1 : 1
3:4 pen.
(0:0, bez prodloužení)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

1.ostrý zápas pro Fonsecu,kterému se v přípravě zas tolik nedařilo.Potěšilo mě,že hodně sázel na Bernarda,od kterého letos čekám velké věci.Dynamo si zatím kádr drží,ale přestupové období není ani v polovině,takže takový Jarmolenko,Dragovič a další ještě odejít můžou.Tipnu pro Šachtar výhru 3:2!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar byl do gólu lepší a dominantnější tým, Dynamo nemělo skoro žádnou šanci, po gólu Šachtar zalezl a Dynamo deset minut před koncem vyrovnalo po rohu. Škoda pro Šachtar že po gólu neudržel aktivitu.

Reagovat
HullCity

Lépe bych to nenapsal...Dynamo dalo haluzáka nic víc.Bernard byl skvělý,mohl mít dvě asistence,ale obrana Dynama dneska až na akci Freda držela.Penalty jsou loterie,ale Selezňov je i tak blb!

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo nenastoupilo zdaleka v nejsilnější sestavě a přesto to stačilo na vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo mělo velké štěstí že vyhrálo, s minima vytěžilo maximum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele