základní část, 1. kolo
31.07.2019 18:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

1. zápas Luise Castra nedopadl podle jeho představ,i když jeho tým byl po 80 minut tím jednoznačně lepším týmem proti Dynamu.Oleksandrija má letos EL zajištěnou,takže narozdíl od Zorji nebo Mariupole se můžou soustředit na začátek ligy a netříštit síly mezi 2 soutěžemi.Myslím si,že tohle nebude lehký zápas pro hosty,ale vyhrát by měli...1:2.

Reagovat
HullCity

Bláznivý zápas a jak se i čekalo,domácí potrápili Šachtar,ale nakonec to pro ně dobře dopadlo,přeci jen ta sestava je někde jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele