4. kolo
02.08.2013 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
HullCity

Mariupol si snadno poradí s týmem,který letos sestoupí...2:0.

Reagovat
paver

Mohl by jsi mi prosím napsat stručnou charakteristiku (výkonost, post, klady, zápory...) Toma Cairneyho a Corryho Evanse? Oba k nám nedávno přišli a nevím, co bych od nich měl očekávat. Evanse jsem cca dvakrát viděl hrát za severoirskou reprezentaci a Cairneyho jsem hrát nikdy neviděl...

Reagovat
HullCity

Tak Corry Evans je defenzivní záložník,který se počítal jako velký talent a s kterým se počítalo pro PL,takže pro mě docela šok,že jsme ho prodali!Jeho největší problém jsou zranění,zrovna teď je zraněn,ale jinak dobrý hráč a Cairney?Ten šel z výkonností hodně dolů od té naše sestupové sezony v PL...možná toho jsme vám měli dát na přestup.Chybět mi rozhodně nebude,ale tak třeba se u vás chytne.

Reagovat
paver

OK, díky

Reagovat
HullCity

Ztráta pro Mariupol a hodně zbytečná!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele