4. kolo
05.08.2012 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
HullCity

Vorskla se konečně nastartovala ke skvělým výsledkům a snad také i k vybojování účasti v EL!Předvedený výkon proti Karpatům byl opravdu ten,jako pod Pavlovem.To Odesa má celkem velké problémy v obraně.Nejsou sehraní a s toho pramení tolik chyb,že se prostě vyhrávat nedá.Třeba takový Fontanello podle mě do základu vůbec nepatří.Proti Kryvbasu hrál hrůzostrašně!!Zápas by ale měl být vyrovnaný: 1:0.

Reagovat
HullCity

Zatím mi to tipování vůbec nevychází...kromě první 3 zatím nikdo neukázal vyrovnané výsledky.Vorskla to bude mít hodně těžké:nový trenér,zahraniční útočník,na kterého se hodně spoléhá a jako vždy hodně nároční fanoušci.

Reagovat
paver

Podle mě naprosto vyrovnaný zápas, který skončí remízou. tip 1:1

Reagovat
paver

Tak to jsem se ale rád spletl!!! Výborně modročerní!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Poltava

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele