14. kolo
03.11.2012 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Tak na tento zápas se velice těším!!Jasný boj o 2.místo a tímpádem o předkolo LM!!Metalist šetřil v poháru hráče a možná i proto vypadl a to proti Karpatám,s kterými vypadli už minulý rok!To Dněpr hladce postoupil...budu věřit hostům a proto tipnu jejich vítězství 2:4.

Reagovat
HullCity

Dněpr jasně ukázal,že kromě Šachtaru není v zemi lepšího týmu!!Metalist nehrál svůj fotbal,spíš se staral o práci sudího a šanci si nakonec nevytvořil.Takhle se teda o předkolo LM nebojuje...ale ještě nejsme ani v polovině soutěže,takže ještě se může stát cokoli,ale pokud si Dněpr podrží tuhle formu,tak si myslím,že může skončit před Dynamem Kyjev!!!

Reagovat
smazaný uživatel

победа

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl teprv slusnej mariasek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele