13. kolo
28.10.2012 14:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
HullCity

Dněpr si to zápasem proti Zoryi neskutečně zkomplikoval.Už mohli mít na 3.místo náskok 3 bodů,ale oni takhle ztratí!Výhrou proti Neapoli snad přijdou na jiné myšlenky a snad se hráči zase přeprogramují na domácí ligu,kde je zapotřebá výhravat,pokud chtějí do LM(předkola).Karpaty prožívají otřesnou sezonu!!Letos to vypadá se sestupem ještě reálněji a to není ani polovina sezony!Dněpr vyhraje jasným rozdílem 4:0.

Reagovat
Bayernista18

Opět doufejme, dávám Metalist i Dněpr.

Reagovat
HullCity

To je ono!Hlavně si udržet to 2.místo před Dynamem a jestli tam bude Dněpr nebo Metalist je mi celkem jedno,ale už to chce změnu na prvních dvou místech!!!Karpaty pokračují ve své mizérii a už jsou jen 1 bod od Užhorodu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos nejspis setril nektere hrace ze?Nebo sou tam nejaka zraneni?

Reagovat
HullCity

Ne,v základní sestavě smí hrát max.7 cizinců...

Reagovat
smazaný uživatel

aha to je zajimave diky jen skoda ze na to doplaci Lasty a Mazuch pritom v EL sou v zakladu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele