19. kolo
03.03.2013 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oděsa by to tento rok mohla dokázat a zahrát si EL , kde rozhodně má šance než na 1 kolo . Tým co předvadí se mě docela zamlouvá, ale těžko čekat co předvede Poltava na pobřeží Černého moře, protože to je tento rok absolutně nevyzpytatelný tým. ale tu si z radostí vsadím , i když to bude zápas o 1 golu, tak domácí zvítězí 1-0

Reagovat
HullCity

Také bych věřil spíš domácím...u Vorskly mě celkem mrzí,že s nimi nic neudělal premiérový postup do skupinové fáze EL.Čekal jsem lepší hráče,nový stadion,příliv sponzorů,ale on je to spíš opak:odliv skvělých hráčů jako Selin,Bezus nebo Krasnoporov,sponzoři nikde,stadion chátrá dál(hlavně že vypadá skvěle zvenčí) a zopakovat postup do EL se nejspíš nepovede,protože z poháru se již vypadlo a s tím kádrem,co máme(narodil jsem se u Poltavy,takže jim přirozeně fandím)to na poháry letos nevypadá.Odesa je letos opravdu slkvělá,2.místo je daleko,ikdyž fanoušci si věří...také si vsadím na výhru domácích a možná i na přesný výsledek 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

noo s tou Poltavou mě to mrzí..taky sem čekal víc. joo s tím stadionem máš pravddu, nedávno sem se dival na fotky všech stadionů, a jakoz venku fakt vypadá dobře, ale zevnitř je to horší... spíš bychto viděl na těch odliv hráču skvělých Selin a Bezus když dostali nabídkyod Dinama, tak nemohli odmitnout. To druhé místo neni nereálné, záleží jak budou hrát s týmy co jsou nad nima, ale abych řekl popravdě, radši bych to přál dněpru, Oděsa tento rok radši EL a pak kdyžtak další sezonu něco víc..

Reagovat
HullCity

Vorskla bude letos asi bez EL...je to škoda,ale bez Pavlova je prostě tento tým poloviční.To Odesa ještě může zaútočit na Dynamo,pokud ti budou ztrácet jako dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

to máš absolutní pravdu, dnes mi oděsa aspon trochu vydělala , to same aj Lvov

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele