27. kolo
16.04.2012 17:30 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
smazaný uživatel

Zorya bude jak pro Šachtar,tak i pro Dynamo Kyjev velice těžkým soupeřem!Tipoval jsem jí jako jasného sestupujícího a na podzim mi ten tip vycházel,jenže na jaře to je jiný tým!!Z posledních 6 zápasů 11 bodů je vynikající výsledek na zachraňující se tým!!Jenže u ní doma se jí představí o titul bojující Šachtar a ten jistě nebude chtít zaváhat,když nezaváhali ani proti Dynamu Kyejv!Tip 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Šok pre Šachtar a vyhra domacich 1:0 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bych dal 10, ale bohužel, jak známe ukrajinské poměry, i kdyby Zorja vedla v 90. minutě 3:0, tak prohraje 3:4 po třech penaltách a gólů z desetimetrového ofsajdu. Je to HNUS!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,jdi se zahrabat s těma tvýma kecama.Zatímco Šachtar má tituly,fanoušci Dynama akorát svoje ufňukané kecy o tom,jak si kupuje sudí,jak má předem vyhrané zápasy,ale aby sis konečně přiznal,že ten zápas s něma jste prostě nezvládli,tak to ne,že?Nějak se přece musí zdůvodnit,proč pořád vyhrávají a určitě "nejde" si přiznat,že jsou prostě lepší,ne ty se totiž tak moc zaměříš na to,jak píská sudí,že nevidíš hrát Kyjev úplný ho..o!!!A já doufám,že i kvůli takovým blbcům jako jsi ty vyhraje ten titul Šachtar.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele