12. kolo
02.10.2011 17:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

D.Kyjev má formu jako hrom o tom se nedá pochybovat,ale teď ji bude čekat V.Poltava a o té je jistá jedna věc:vždy dokáže D.Kyjev doma potrápit.Ať už Kyjev remizoval nebo vyhrával vždy to měl neskutečně těžké a bude to mít i tady.Vorskla sice odehraje těžké utkání proti Hannoveru,ale v tomto zápase ukáže svoji sílu a těsně vyhraje!

Reagovat
paver

Tak toto bude nesmírně vyrovnané utkání. Neodvažuji si vůbec tipnout jestli zvítězí to nebo ono družstvo. Doufám že zvítězí D. Kyjev ale spíše bych se přiklonil k dělbě bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...myslel jsem,že když to je po poločase 1:0 tak to nějak udrží,ale D.Kyjev zabral a I.Brown a A.Jarmolenko ukázali,že budou opory budoucího D.Kyjev.Hosté teda zvládli další těžké utkání a pořád mají stejný počet bodů jako Šachtar,ale horší skore což nakonci může hrát velkou roli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele