3. kolo - 1. zápasy
19.07.2008 15:30 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas vyhraje Elfsborg. Můj tip je 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

„Domácí mají zkušenější tým, který se na začátku sezóny prezentuje výbornými výkony, což dokazuje jeho jasný postup přes skotský Hibernian. Velkou výhodou Elfsborgu je také hřiště s umělou trávou, se kterou budou mít hosté jistě problémy.“

Reagovat
smazaný uživatel

Jasným favoritem tohoto dvojduelu je Elfsborg IF. FC Riga už cíl splnila a cokoli navíc by bylo velké překvapení a to v podstatě nelze očekávat. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, správně je FK Riga.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice výhra, ale do odvety to není žádná jistota. Takže v Borasu asi převládají rozpaky. FK Riga ještě před odvetou nečekaně živí šanci na postup. Ztráta je pro ně minimální, tudíž se je ještě na co v odvetě těšit. Možná to bude hodně zajímavé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele