základní část, 30. kolo
23.03.2014 14:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po delší době jsem zase tady , tohle asi vyhrajem souhlasim s tipem 3:1, ale jinak sezona pro me zklamani, obrovsky investice do kadru, porad novi a novi hraci az je toho asi moc. Pritom hrajeme vlastne uplne to samy co minuly sezony jak v lize tak v Evrope, predevsim vykony venku nejsou dobry. Doufam ze borci zabojujou alespon v poharu a tam konecne udelaji finale!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to dopadlo, ale už jsme třetí jelikož Atromitos vyhrál 3:0. A nad PAO už máme náskok jenom tři body. Musíme teď porazit Apollon a Kalloni a potom doma udolat Atromitos.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele