základní část, 7. kolo
20.10.2012 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 to musi jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si cetl komentare ke vcerejsimu zapasu Slovensko-Recko a musim rict,ze asi nema smysl se tam nejak vyjadrovat.Nekteri jedinci to nedokazali prijmout a hned z toho zapasu delali politiku.Zase ekonomie,ze jsme narod lenochu,spinavcu a co ja vim jeste...Kazdopadne pokud mohu mluvit za sebe a svou rodinu,ktera je z velke casti v Recku,tak je to vse uplne jinak.Napr.ma teta,ktera ma pres 70 let,ma tak mizerny duchod,ze si jeste musi privydelat jako uklizecka aby vubec mela na najem a stravu.Muj stryc nikdy ve statnich sluzbach nepracoval a vzdycky si nejakou praci dokazal najit a z poslednich zprav co mam tak praci ma,zatim.Nejhorsi na tom je,ze tuhle situaci nezpusobil obycejny recky obcan,ale recky politik at je z prava nebo z leva,to je uplne fuk a jejich protejsky z ostatnich zemi EU jsou naprosto stejni,co si budeme nalhavat.Media jsou "uzasna' vec,jak dokazou zmanipulaovat obrovske mnozstvi lidi na zaklade povrchnich faktu,ale do hloubky uz nejdou,protoze to je nezadouci,media nechteji aby lide vic premysleli,jde jim o senzaci a to o recke krizi dokonale splnili.Cela Evropa nam nadava atd...Co se me tyce nikdy jsem nebyl pro demokracii a demokracie me za poslednich 20 let hodne zklamala.Tim nechci rict,ze jsem komunista,to rozhodne ne,to je podle me dalsi zlodejna.Osobne si myslim,ze demokracie je "krasny' system na bujeni korupce ve velkem,proto vetsina tzv.diktatur zanikla,protoze se ozval jeden "demokrat" a chtel "svobodu" a brzo se k nemu pridali dalsi.Me je tohle vzdycky nejak podezrele,kdyz nekdo zacne kazat o demokracii,podle me chce jen z ni profitovat ve svuj vlastni prospech,neverim takovemu,ze mu jde o lidi.Osobne si myslim,ze jedina a prava demokracie byla a umrela ve starych Atenach.Da se rict,ze jsem pro jistou formu vlady,ktera by se dala i nazvat diktatura nebo vojenska junta,ovsem ne takovym zpusobem aby mucila a vrazdila sve vlastni lidi,tohle bych urcite nechtel.Verim,ze pokud by takova vlada,pracovala tak aby vytvorila pracovni mista pro lidi,k tomu adekvatni plat,proste pracovat na ekonomicke sobestacnosti a taky trochu myslet na tradice,snad by to slo,ale asi jsem jen naivni.Proc je tady nejaka instituce,ktera ti rika kolik toho muzes vypestovat a kolik toho muzes vyvezt do zahranici a prodat.Vypestujes toho vic a dostanes narizeni prebytek zlikvidovat,to je prece nesmysl,kdo to kdy videl.Ve staroveku zlepsovali hospodarstvi aby meli vyssi vynos a my delame pravy opak. Sorry kluci,ze tady tak blbe tlacham,jen muj minimalisticky nazor na vec,kazdopadne jsem moc rad,ze repre vcera porazila Slovensko.Pristi zapas bude v Bosne a to bude asi nas nejtezsi match.Bosna jde kvalitou hrozne moc nahoru.

Reagovat
paomara

souhlasím s Tubou ohledně toho, jak je v posledních měsících Řecko a vůbec všichni Řekové posuzováni a jak se na ně pohlíží, jako na největší flákače... je to trapnej a zmedializovanej pohled! By mě zajímalo, co by se dělo u nás, kdyby i u nás vznikla "krize" těchto rozměrů... každej by si měl hledět svýho talíře...

Jinak Řekové mají kvalifikaci rozehranou velice dobře a myslím, že svou skupinu i vyhrají...

Co se týče zápasu, tak "mládežníci" z AEKu to budou mít hodně těžké, mohli by překvapit, ale na tiket bych stejně dal 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lidi si nevidí do pusy, je to zmanipulovaná masa co se týče řecký krize a ohledně fotbalu dikefalon derby vyhraje PAOK jako ostatně pravidelně v poslední době

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jewix

Double-headed eagles derby AEK FC - PAOK FC

V nejvyšší soutěži od roku 60 to vypadá takhle - 53 vítězství AEK, 30 remíza a 31 výher PAOK.

Pokud hraje doma AEK tak to je 41 - 8 - 7 a pokud doma hraje PAOK tak 11 - 22 - 24.

Rekordní výsledky jsou: AEK doma vyhrálo 6-2 (rok 58,62,2002) v Soluni jsme nejvíc vyhráli v roce 2008 a to 4-0.PAOK doma vyhrál 5-0 v roce 82 a o rok později v 82 si připsal svoji rekordní výhru i v Athenách a to 3-1.

Od roku 60 se ve všech zápasech (včetně poháru) kopalo 36 penalt - 22 AEK a 14 PAOK a bylo rozdáno 28 červených karet 12 AEK a 16 PAOK.

A ještě z AEK směr PAOK zamířilo 11 hráčů, opačným směrem Soluň - Atheny o dva hráče víc tedy 13.

Reagovat
smazaný uživatel

,moc pekne info

Reagovat
jewix

A jenom na konec....pokud urveme bod za jakoukoliv remízu i tu bezbrankovou, tak to bude ZLATEJ bod.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli spíš nepříjde AEKU nějaká dobrá posila, tak asi sestoupí.

Reagovat
jewix

dobrá posila a aby hrála skotro zadarmo a to asi neklapne.Musíme se holt kousnout, hecnout a nějak to "přešudlat"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele