základní část, 3. kolo
16.09.2012 19:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
jewix

Už chci tři body, přece nebudeme v tabulce mezi týmy jako Panthrakikos, Veria a Levandiakos...

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

vybojovaná a nezasloužená remíza, AEK byl lepší, bod dobrej..příští kolo už zabrat ale..

Reagovat
smazaný uživatel

začíná přeci jen svítat na lepší časy (ano, rád to přiznám) s Vintiadim (i když chci být realista, to vypadá stále reálněji.Jde o spolupráci řecko-švýcarského podnikatele a britského investora-Keith Harris)

nicméně i v týmu (dostal jsem odborný komentář přímo z Řecka ) došlo ke změnám, které pakliže jim bude dán dlouhodobý prostor a trpělivost, mohou uspět. Tedy sázka na velmi mladé řecké hráče. Nejčastěji odchovance. Může se to jevit jako gesto slabosti, ale troufnu si říct, že pravda je překvapivě pozitivní. V AEK se začalo běhat!!! Začal se hrát fotbal! Nastala konečně touha po výkonech! Už to není jen trenérovou motivací ale motivací samotných hráčů. A na tomto se dá stavět. Přeci jen to není tak žalostné, jak jsme se báli. Jen je potřeba čas a trpělivost (to všichni prohlašují, že splní. Jak vedení, tak fanoušci, tak uvidíme) strategie je jasná, jen to bude chvíli trvat, pak však i výsledky a celkový výkon může mít svou tvář, svou stabilitu...

Je zajímavé, že se touto cestou vydala v této sezoně celá řada řeckých klubů. Nejspíš je k tomu paradoxně dohnala mizerná finační stránka, nese to však své ovoce. I hráči beze jmen, dokážou hrát fotbal. (přiznávám, nevěřil jsem tomu)

Tedy hlavně trpělivost a čas!!!! Jisté naděje do budoucna jsou...

P.S. POZOR NA KATIDISE!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele