základní část, 8. kolo
30.10.2010 18:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
jewix

Nejllépe plichta 1-1, ale spíš bych to viděl na neprohru hostů z Pirea.

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na to - olympiakos hral o deseti asi od 55.minuty, od doby co dostal na 1-1 se nestalo nic zvlastniho, panathinaikos mel vic nadechu na sance zejmena z brejku. hra na mne pusobila tak, ze olympiakos se snazil tlacit, a pao mel brejky a byl vlastne nebezpecnejsi. po te co pao srovnal na 1-1, jeden z takovych pokusu o brejk skoncil faulem a druhou zlutou/cervenou. vzhledem k tomu, ze penalta byla promenena, tak pak to bylo jasny- pao pokracoval hrou na brejky, thrylos zase se snazil silove se dostat k brance. v tech deseti uz mu to moc neslo. nebylo to nejlepsi derby letos

Reagovat
smazaný uživatel

bude lepsie derby ked budeme hrat doma s nimi....ale toto....ten Cisse...ako sa jebol na zem to nebolo na penaltu....je to idiot...jak i Karagounis...proste vedia padat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele