základní část, 22. kolo
13.02.2011 18:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
jewix

Tady bych i snad věřil, že se zvedneme a uhrajeme výhru 2-1.Tyhle zápasy nám zase naopak jdou.

PAME AEKARA!!!

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoci,ale asi remiza.

Reagovat
smazaný uživatel

nevite co nehraje scocco? a blanco či djebour? Teho Bachu tam vážně nechcu

Reagovat
jewix

Jak jsem už tady někde psal, tak Raffik je do konce sezony hráčem Olympiakosu, kde se pak uvidí jak dál.Je tam pro něho nachystaná smlouva na 2 rok, kdyby se chytnul.Je v Olympiakosu myslím už 3 kola zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem jen posledni pulhodinu,ale bylo to docela vyrovnane,skoda pro AEK,ale dobre pro PAOK.Taky si uz zacinam myslet ze vysledky PAOKu a AEK jsou nejak synchronizovane.

Reagovat
smazaný uživatel

bezzubá ofenziva...nj v tomto duchu se neseme celou sezonu!!! Přesně nechápu Jimeneze co chtěl dokázat s touto sestavou. Bachu bych přejmenoval na "spalovač šancí", záložníci co byli, tak všichni do jednoho defenzivní štíty...Libearopoulos se marně snažil sám neco vymyslet. Až když přišel Scocco, oživilo se to, ale to už bylo příliš pozdě...

Jinak jedno ale říkám otevřeně. Ten Manolas to je pecka!!! Na to, že je mu 20!! Už by měl hrávat v základu reprezentace. Už dlouho jsem neviděl tak vypracovaného a spolehlivého 20 letého stopera. Jednou kolem něj postavíme celý tým, pokud se to neděje už těd...

Reagovat
paomara

Co se týče Manolase, tak souhlas! Všiml jsem si ho už dřív a hraje fakt na jedničku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele