play off, 3. kolo
15.05.2011 17:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kontumačně 0-3

Reagovat
paomara

kdepak... bez diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze navazeme na posledni dva zapasy a zase vyhrajeme i kdyz tady bych byl rad i za remizu,ale budu optimista,takze 0:1,pame PAOK pame!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas hodně důležitý na neoblíbeném stadionu pro PAOK, myslím, že i bod měl svou hodnotu, v Soluni pak AEK prohraje

Reagovat
jewix

Myslím že AOKA stadion v Athenách není pro nikoho oblíbenej, ani pro "domácí" AEK a PAO...takovej řeckej Strahov :)

Reagovat
Tomtaf

8:0

Reagovat
jewix

Tak jsem se sem konečně dostal.Z letošních 3 zápasů dvakrát výhra a jedna remíza při skore 5-0, takže dejme branku a máme 3 body.

Tip 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to v Atenách zase nevyšlo, není asi jiná cesta než doma ve středu 3 body..., jinak jak jsou vlastně na tom PAO a AEK se svými stadiony?

Reagovat
smazaný uživatel

Pao staví, AEK zatím pouze slibuje, údajně v létě by se mělo začít s výstavbou, peníze už prý jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro kolik se má stavět??? Já bych postavil tak max pro 15 000! Víc tam chodit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Pao něco podobného jako Porto, Aek mluví asi o 35 000. Je to naprosto vhodné číslo... No nenech se zmást, fanoušci bohužel naprosto odmítají chodit na olympijský stadion (a neni se čemu divit), je oválný, není jejich, je daleko, těžko na něm uděláš nějakou atmosféru... Navíc byly tady velké stávky kvuli vedení a samozřejmě problémy s výsledky. Avšak když to stojí za to Řekové umí být fotbalem pobláznění. Viz např. finále poháru a to proti blbému Atromitosu a bylo narváno. Všechny derby mívají také solidní návštěvu a když se hraje LM tak to vážně stojí za to... Dřív když se hrávalo na Nikos Goumas bývaly návštěvy téměř plné a to byla kapacita kolem 30 000. Podobné problémy má i Pao, to alespon hrálo LM tak mívalo alespon na tyto zápasy plno.

Reagovat
smazaný uživatel

AEK se na play off připravil moc dobře, krásná výhra...

Reagovat
jewix

Papa Bouba Diop oléole!!!!

Reagovat
jewix

Tak jsem mile překvapenej, že ta výhra je 3-0, já jsem teda dobře tipnul, že PAOK nedá branku, že by nějakej už blok z AEK?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim,ale vypada to tak,kazdopadne doufam ze vam to doma oplatime

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte, jak je to s pravidlem o přiřazení soupeře v předkole LM? Dneska mi to kamarád vysvětlovat a prá je AEK v nejhorší možné variantě. Podle koeficientu by mělo hrát tu část, kde jsou týmy viz. Totenham, letos to bude Udinese atd. Žádná Žilina či Plzen. Tedy tady bude vážně velká překážka i pokud se podaří play off vyhrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele