základní část, 21. kolo
08.02.2009 15:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
jewix

Že by to zase začalo?Ano už jsme dlouho neremizovali.Po herně dobrém zápase proti Olympiakosu, jsme předvedli to co mohli fanoušci vidět celý podzim.Tzn. hru bez výraznějších šancí plus vyrovnání skore v nastaveném čase a zisk jednoho bodu.O šancích na obou stranách nemá cenu se nějak moc zmiňovat, takže pojďme rovnou na branky.

Až v 90. minutě se dalekonosnou střelou dostali domácí do vedení 1-0, kdy všechno obstřelil Fotakis a na dobře umístěný míč nemohl Saja došáhnout.Naštěstí, ale Manduca prošel v 93. minutě do vápna a předložil přihrávku Djebbourovi před branku a bylo to 1-1.Larisa se už asi viděla v šatně při oslavách.Takže nakonec šťasný bod,ale teď už hoši zaberem a jedem zase na vítězství.

Sestava AEK: Saja - Majstorovic, Alexopoulos, Koutroumanos, Georgeas - Nsaliwa, Pelletieri, Kafes (58’ MAnduca), Scocco (72’ Edinho) - Blanco (88’ Pliatsikas), Djebbour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele