základní část, 23. kolo
02.03.2008 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aténské derby ! To bude v hledišti jiskřit, hokrokrevná atmosféra, ...Víc se budou snažit domácí, mají na soupeře ztrátu, budou na domácím stadiónu a i podpora z hlediště by pro AEK měla být větší, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby nemá vítěze, remíza nahrává spíše Panathinaikos. Díky zaváhání rivalů z Pirea stále drží vedoucí pozici. Bodové rozestupy jsou ale mezi 1. až 3. místem minimální. AEK jsou ale v nejméně výhodném postavení. Oproti začátku soutěže mají nyní trochu hluché období. Díky tomu by jim ale mohl titul definitivně uniknout. Uvidíme, tradičně to bude ještě hodně napínavé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele