11. kolo
04.10.2015 16:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BTTS + over ... 2-2

Reagovat
jenculko

Dva stastne goly Salzburgu. 1.gol chyba Sonnleitnera a potom este nestatsastne tecuje loptu do brany. Druhy taktiez strela z dialky a odrazy sa lopta od Dibona do protipohybu novoty :/ Ale co hral teraz hlavne v druhom polcase Rapid Ani strela na branu, ziadny tlak nevedely vypracovať proste slabota Schobi slabo hra zatial vela lop stráca pritom na jar jeden z najlepších bol. Jelic zatial nic moc ale len nedavno prišiel, Prosenik jeden zapas zahra celkom fajn druhy nevidno, Alar po zraneniach zatial neni ten stary Alar ale verim ze najde svoju staru formu

Reagovat
jenculko

22400 divakov bolo inak cca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele