31. kolo
23.03.2008 15:30 CET
0 : 7
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo, hrajeme v Salzburgu a moc šancí se nám nedává. Doufám, že překvapíme a nějaké body si odvezeme, už jen proto, aby se nám Red Bull z prvního místa moc nevzdálil, potom by byl už boj o titul složitější. Tip 1:1. RAPID WIEN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl výprask, čekal jsem že Salzburg minimálně bod ztratí, ale tohle byla síla. Proti obráncům Red Bullu jsou všichni beci v GL bozi. Boj o titul bude ještě moc zajímavý, rozhodně bych nepodceňoval staříky z Lince, Rapid těží z formy obou útočníků a pro Red Bull je prohra 0:7 rozhodně lepší než 0:1 aspoň se probudí ze zimního spánku.

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ani neni pravda?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Senzace nejvyššího kalibru !!!!!!! Deklasovali jsme milionáře z Red Bullu na jejich hřišti, větší pokoření soupeře neexistuje. Sedmigólový výprask je bude ještě dlouho strašit a v boji o titul jim to může srazit sebevědomí. Což je všechno dobře pro nás. Z výšin se ale musíme vrátit zase na pevnou zem, ještě všemu není konec, tabulku ale vedeme !!! Jen tak dál !!! Mistrovský titul si zasloužíme ! RAPID WIEN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sice fandim na celé care Austrii, ale at titul klidne ziska Rapid nebo Linec, jen ne tyhle Rudé kravy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele