1. kolo
11.03.2016 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
Hiko

Už je to tady!!!

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1... Domaci hodne obmenily muzstvo a jestli to bude na spodek tabulku nebo stred se teprv bude muset ukazat... hoste prisli o par opar ale vicemene dobre posilili predevsim ve stredu hriste kde si myslim ze budou dominovat... ale chybi jim golovy zabijak, proto utkani pro ne skonci "jen" remizou. Aalesund ma sice lepsi vysledky z pripravy ale mel mnohem slabsi soupere takze si nemyslim ani ze by meli byt lepe pripraveni.

Reagovat
Hiko

Fotbal to byl... no takový hodně živelný, ještě to není samozřejmě vůbec usazené. Klidně to mohlo skončit 1:1, Stabæk tam měl jakýstakýs tlak. Ale jelikož jsem měl AaFK na dvou tiketech, tak jsem velmi spokojen

Jinak jsem na Stabæk velmi zvědav, oni jdou v poslední letech cestou cizinecké legie, ke které vezmou zahraničního trenéra. Hodně to většinou prostřídají a pak čekají, co se stane. Letos jim nikdo šance nedává, ale to nebylo ani vloni, takže je těžké se přiklonit na tu či onu stranu.

Já jsem jen zvědav, jak si poradí v předkole EL, navíc když budou hrát domácí zápasy ve vyhnanství ve Fredrikstadu.

Jinak norskou ligu sledujeme na fb.com/norskyfotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele