1. kolo
17.03.2013 19:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Odd Stadion, Skien

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V poslednim zapase na sebe narazi Odd Grenland, ktery podle me letos bude patrit ke kandidatum na sestup a nejvetsi letosni aspirant na titul - Rosenborg Trondheim. Domaci v zime oslabili o Aleksandara Corovice, Dag Alexandera Olsena, Andrease Lieho a Simen Brenneho, do klubu pak prisel jen Christer Kleiven ze sestoupivsiho Stabaeku. Myslim si ze predevsim odchod Simena Brenneho bude znat, i kdyz Christer Kleiven by ho mel alespon z casti zastoupit. To Rosenborg posiloval mohutne. Predevsim klub prevzal dosavadni kouc norske U21 Per Joar Hansen. A v hracskem kadru se deli take pomerne velke zmen prisli Mike Jensen (Brondby) Tobias Mikkelsen (Fürth), Brede Moe (Renheim), Nicki Bille Nielsen (Villarreal) a nastalo se stal hracem Rosenborgu Cristian Gamboa (FC Kodan). Tym opustila dvojice zkusenych utocniku Iversen (konec kariery), Prica (Maccabi Tel Aviv) a nakonec navratilec do Valerengy Daniel Fredheim Holm. Z tohoto pohledu se loni 3. Trondheim jednoznacne posilil dulezite take je ze se podarilo udrzet ceskou star - Borka Dockala. V tomto zapase ocekavam pomerne jednoznacnou zalezitost... tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

dvojecka

Reagovat
Hiko

RBK sehrál v zimě 8 přáteláků a dokázal skórovat pouze v jednom z nich! Dánská ofenziva potřebuje pár kol na to, aby se herně přizpůsobil jeden hráč druhému.

Já budu rád za jakoukoliv výhru, ovšem obávám se zase ospalého startu do soutěže. Beru 0:1, svůj premiérový gól by mohl dát Mikkelsen.

Reagovat
smazaný uživatel

Danska ofenziva zvladla dat gol

Reagovat
Hiko

to byl hroznej fotbal... ale tři body jsou doma, na víc se nikdo ptát nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele