5. kolo
21.04.2013 19:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Hiko

Premiéra haugesundských na novém trávníku a na stadionu složeném z rozbombardovaných tribun. FKH je doma vždy nepříjemný, navíc v prvním zápase se budou chtít svým fanoušků představit v dobrém světle.

Doufám, že si RBK vyříkal ten nemastný neslaný zápas s Kristiansandem, takový výkon by v Haugesundu znamenal jistě porážku. Mikkelsen je zdráv, to znamená, že se Bořek Dočkal posadí mezi náhradníky. RBK je až na Strandbergovu absenci (chybí stejně jako v předchozích ligových mačích) komplet.

Moc by se mi líbil výsledek 1:2

Reagovat
Hiko

Na bod pro RBK by bylo, ale vyhrát se v Haugesundu nedalo. I díky chybujícímu rozhodčímu.

http://www.rosenborg.estranky.cz/clanky/novinky/s-pomoci-sudiho-uspel-haugesund-nad-rbk.html

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele