15. kolo
15.07.2012 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zlepsena forma Rosenborgu by mohla slavit uspech i na hristi Haugesundu, kurzu k teto sazce primo vybizeji 8)

Reagovat
smazaný uživatel

vyplatilo se

Reagovat
Hiko

To bude těžký oříšek, malá výhoda je v tom, že nemůže nastoupit kvůli kartám domácí kanonýr Djurdić. Což ale kompenzuje na druhé straně stoper Strandberg (stejný důvod), takže si zase zahraje sled ve středu obrany. Teď říkám, že bych bral z horké haugesundské půdy i bod , i když vím, že Molde a pravděpodobně i Godset zase tímto odskočí na čele.

Reagovat
Hiko

oprava: ve 3. rádku "zahraje DRUHÝ sled..."

Reagovat
Sotuen

1.p X

Reagovat
Hiko

Troufám si říct, že s Djurdićem by domácí neprohráli, ten by tam minimálně jeden fík pověsil. Ale zaplaťpánbůh za tři body, i RBK měl další velké šance. Mužem duelu vybrali diváci TV2 brankáře RBK Örlunda, a to zcela zaslouženě. Už třetí zápas v řadě udržel čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Booooorek Dockal....to je panecku kanonyr, ten se v tom Norsku neztratil. Staci jeste 1-2 sezony a muze jit sakra vejs...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele