3. kolo - odvety
18.05.2014 14:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
twl

Všichni očekávali Spartu rotterdam jako Outsidera baráže..Dokázal porazit nejsilnější celek baráže Nec Nijmeg,který spadli!!!Sparta má krůček od postupu,protože z baráže postupují dva(finalisté....)Nedovedu si dost dobře představit co by Dodrech,který vlastní pouhých 10 hráčů a má málo peněz dělal v lize...zbylých 13.hráčů má pučené z juniorek feynordu atd...Sparta je tradiční klub a doufám že uhraje postupový výsledek ...1zápas 2:2 takže stačí aby vyhrála nebo to bylo 3:3

Reagovat
Elliasson

Ač Feyenoorďan, tak jsem fandil Spartě. Chtěl jsem derby.

Jenom ale nechápu, jak mohla Sparta ze 16.místa v základní skupině postoupit do PO?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele