osmifinále
20.12.2017 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 : 0 Ich liebe dich Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 Dem si pro treble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Rich

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

DORTMUND tentokrát vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně moc se těším na poslední zápas Bayernu v tomto roce. Jedná se o další kolo německého poháru, ve kterém nám los přidělil tým vysokého kalibru. Rozhodně neočekávám jednoduchý zápas. Dortmund má nového kouče a všichni budou nepochybně namotivovaní. Navíc po sobotní otočce proti Hoffenheimu. Každopádně, furt jsme Bayern, a v zápase budeme celkem dost velký favorit. Poslední zápasy sice nebyly výsledkově jednoznačné, ale zrovna ty poslední dva pramenily z neproměnování šancí. Další faktor, který Bayernu hraje do karet je ten, že se hraje doma, kde se skoro vůbec neprohrává. Až na Neuera a Thiaga bude k dispozici plná sestava, včetně Arjena Robbena, který se včera zapojil do plného tréninku. Ovšem je na Juppovi, zda využije jeho služeb od počátku zápasu. Sestava, kterou bych si přál hrát ve formaci 4141: Ulreich, Alaba, Hummels, Boateng, Kimmich, Rudy, Coman, Muller, James, Robben, Lewandowski. Tip výsledku utkání 2:0.

Reagovat
Jardman

Skvělá tečka na konci podzimu. Sestavu bych viděl následovně: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - JaviMar, Vidal - Müller, James, Coman - Lewandowski. Sice ó Vidalovi mám svoje mínění, ale asi pořád lepší než Tolisso, i když jsou oba celkem gólový nyní. Když tak se dá ó poločase stáhnout Robbena bych neriskoval, spíše ke konce zápasu, když nebude rozhodnuto v náš prospěch. Budu v práci, tak snad strramcomando bude šlapat v klidu na mobilu.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to smrdí pruserem...

Reagovat
PavlíčeQ

Thomas krásně

Reagovat
PavlíčeQ

Tak zatím v pohodě kráčíme za postupem, tak snad nepřijde nějaká komplikace

Reagovat
PavlíčeQ

Achjo, úplně jsme přestali hrát a je tu drama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

První polovinu hrál mnohem lépe Bayern. Nejlepší hráč dnes, rozhodně Muller, nejhorší opět Ribery. Zbytečně si to Bayern pak zdramatizoval, ale nakonec vítězství.

Reagovat
bayern987

Ribery nejhorší??

Reagovat
Rich

Já si prostě nemohu pomoc, ale na jeho straně, byly nejčastější ztráty míče, nedokázal projít přes hráče a nakonec, když se dostal na bránu, tak místo přihrávky na Lewu, tak sobecky střílel a samozřejmě nedal, navíc na jeho úkor seděl Coman, což mě hodně vadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele