odveta
11.07.2020 18:15 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
DidusIneptus

Rozhodčí dal šanci Norimberku 7 minutovým nastavením. Ingolstadt za stavu 3:0 si měl dát pojistku na 4:0, jenže to se lehko řekne... Zklamaný Ingolstadt. Kdyby byl zklamaný slavný Norimberk sestupem, bolelo by to fotbalovou veřejnost o hodně víc.

Reagovat
DidusIneptus

Ten druhý a třetí gól Ingolstadtu byly hezké. Ingolstadt by si vítězství zasloužil víc než Norimberk vzhledem k obrazu hry. Ale všechno si to pokazili trapnym zdržováním v nastavení. Rozhodčí nastavil pět minut, ale nastavoval dál nad rámec kvůli domácím kteří zdržovali. V 97. min. vsítil zachraňující gól. 98. min. ukončení zápasu.

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele