18. kolo
21.12.2018 18:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě stačí 0.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes co předvedl Ozcan je vrchol!!!! To se snad nevidí ani ve 4 Turecké lize. Doufám že se ho klub v zimě zbaví ten kluk nestačí výkonnostně na 2 ligu natož na 1ligu kam chceme postoupit. Prohru beru jen když je soupeř lepší,ale mi udělali 3 individuální chyby které neudělají ani mladší žáci. Dnes katastrofa Czichos,Ozcan a Risse. Jestli chceme postoupit musíme v zimě posílit zálohu, protože když nám vypadne jeden hráč ze základu tak nemáme náhradu!!!!! Dnes palec

Reagovat
smazaný uživatel

O postup bych se nebál. Kolín si bude moct ve zbývající části dovolit prohrát 2 možná i 3 zápasy vypsaní jako favorit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele