čtvrtfinále
26.01.2011 17:30 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně Pato!

Reagovat
smazaný uživatel

Patinho!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon byl dobrý, akorát se ukázal jeden nedostatek. Naši krajní obránci neumí centrovat, Luca ještě trochu jo, ale co tam předváděl Oddo? Naběhl si do prostoru a pak to všechno zmrvil centrem nebo přihrávkou na nejbližšího protihráče.

K posílám: Van Bommel mě doslova uchvátil, výborný v defenzívě, dopředu nekazil. Opravdu byl skvělý. Urby nebyl tak výrazný, snažil se hodně běhat a podstoupil velké množství soubojů, které se snažil ustát (viz. přihrávka na druhý gól). Takže pro oba

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas bylo se na co dívat a potěšilo mě ,že hrál Jankula po dlouhé době!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele