Baráž o Serii A Itálie - Baráž o Serii A

1. zápas
16.06.2004 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kily

Real Sociedad prodávat nepotřebuje, k odchodům ale dojít může

Real Sociedad si loni vybojoval účast v předkole Ligy mistrů a v létě prošel přes Lyon do základní skupiny. V té se mu zatím nedaří a ideální to není ani ve španělské nejvyšší soutěži, přestože po vlažném začátku přišlo zlepšení a posun na aktuální sedmé místo. Baskický celek nebojuje jenom na těchto dvou frontách, blíží se začátek jeho pouti v Copa del Rey a vedle toho čelí spekulacím o odchodu klíčového hráče, jímž je Antoine Griezmann.

Francouzský fotbalista prožívá po individuální stránce vynikající sezonu a v Primera División si na své konto připsal už osm branek. Trefil se přitom ve všech pěti posledních zápasech, čímž si hodně hlasitě řekl i o pozornost trenéra národního týmu Didiera Deschampse.

Griezmann má na Anoetě smlouvu jenom do konce června 2015, i to láká řadu nápadníků. Mezi nimi údajně jsou i Arsenal, Manchester City, Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain a AS Monaco.

"Pokud patříte mezi aspiranty na čelní příčky tabulky, je jedním z důvodů to, že máte velmi dobré hráče. Jsme si samozřejmě moc dobře vědomi toho, že zde jsou mocnější kluby, které mohou přijít a zaklepat na dveře. A některé individuality mohou uvažovat o odchodu. V naší historii k tomu už několikrát došlo a podobné zkušenosti nemáme jenom my. Každopádně nemáme představu o tom, co se stane v tomto případě," řekl prezident baskického klubu Jokin Aperribay.

"Hráče prodávat nepotřebujeme, ale pokud některý z nich bude chtít odejít a zároveň dorazí zajímavá nabídka, tak vše prostudujeme. Jestli někteří z fotbalistů nebudou myslet na Real Sociedad, pak by měli odejít," dodal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele