31.01.202408:14

Devítka zemí uzavře přestupové okno

V celkem devíti zemích bude během středy ukončeno zimní přestupové okno. Jako svůj poslední den transferových rošád si ho podle dokumentu FIFA o celosvětových registračních obdobích (Worldwide registration periods calendar), aktualizovaného z 23. ledna letošního roku, vybraly v rámci UEFA svazy v Albánii, Andoře, na Gibraltaru, v Kosovu, na Kypru, v Lucembursku, na Maltě, v Řecku a San Marinu. Top pětka evropských soutěží, čili Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga a LaLiga či profesionální ligy v Belgii, Dánsku, Nizozemsku nebo Skotsku uzavřou přesuny až ve čtvrtek. Česko bude moci nakupovat či prodávat hráče až do 22. února.

fifa.com
08.05.202009:57

V Gibraltaru se pokračovat nebude

Svaz v Gibraltaru kvůli pandemii koronaviru ukončil letošní sezonu. Zbývající zápasy se dohrávat nebudou a umístění v tabulce poslouží pro nasazení klubů do evropských pohárů, stejně tak ale nebude vyhlášen mistr. Tabulku vedl celek Europa FC, a to s osmibodovým náskokem.

sport-express.ru
30.01.201916:11

Blackburn získal Annesleyho

Louie Annesley se vrací do Anglie. Středního obránce, který prošel mládežnickými celky Chelsea, získal Blackburn ze druhé nejvyšší soutěže. Naposledy Annesley hrát za mistra Gibraltaru Lincoln Red Imps.

skysports.com
21.05.201719:20

Mistrem Gibraltaru jsou hráči Europy

Mistrem Gibraltaru se po 65 letech stali fotbalisté Europy FC. V posledním kole zvítězili 2:0 na hřišti Glacis United a ukončili čtrnáctiletou nadvládu Lincolnu Red Imps. Europa získala sedmý titul v historii a v příští sezoně si zahraje první předkolo Ligy mistrů. O vítězství Europy rozhodli v druhém poločase Liam Walker, který předtím působil právě v Lincolnu, a Enrique Gomez Bernal. Europa skončila v tabulce o bod před Lincolnem.

ČTK
04.05.201510:43

Lincoln znovu mistrem Gibraltaru

Gibraltaru jednoznačně vládne celek Lincoln a platí to i v letošní sezoně, po výhře 5:0 nad celkem College Europa tento klub získal už třináctý titul v řadě.

uefa.com

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele