Copa Libertadores CONMEBOL - Copa Libertadores

statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
hradec

Zajímavý zápas čeká jmenovkyni, pravděpodobně nejlepšího klubu světa, Barcelonu. Do jejího města zavítá slavná Boca Juniors, která má po prvním kole, co napravovat. Zrovna dvakrát se jí nepovedl jak start do domácí soutěže tak do CL, kde v prvním zápase padla na vlastním stánku na úkor mexického Deportiva. A hned si tímto nešt'astným vstupem zavařila v cestě za osmifinálem. Nenapadá mě zkrátka nic jiného než remíza, teď jen kolik v ní padne zářezů? Barcelona 2:2 Boca Juniors (velkým lákadlem je možná obnovená premiéra Riquelmeho v hostujícím dresu, doposavad' v lize ve 3 ,,skoro jarních'' kolech nenastoupil ani neseděl na lavičce) už se těším!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele