10. kolo
29.09.2013 10:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
monty25

Dobrý tip!

Reagovat
monty25

4:0

Když jsme dali i Liberec, tak tohle musí být hračka!

Reagovat
monty25

To snad není pravda. Viktorka doma v lize není schopná porazit nikoho... Závěr 1. poločasu byl teda hodně hektický. Nejdřív šel do deseti Střížkov (Ježdík po dvou ŽK), jenže potom na konci poločasu fauloval unikajícího protihráče Hejný a byla to rovnou ČK. Následoval standardka, ze které dal Střížkov úvodní gól. Červená byla oprávněná, ale to nastavení 1. poločasu bylo trochu kontroverzní. Rozhodčí Zelinka nastavoval podle komentátora přenosu na youtube 1 minutu (podle onlajnů dvě) a nakonec z toho byly tři a půl... Ve druhé půlce měla Viktorka nějaké šance a hlavou se prosadil v 72. minutě Sivrič. Už se zdálo, že Viktorka bude mít tlak a půjde za třemi body, jenže asi 6 minut před koncem fauloval Bodeček a byla z toho zase rovnou ČK. Nutno říct, že i tato ČK byla oprávněná a obránci Viktorky dneska nestíhali některé brejky soupeře... No, přestože Viktorka hrála v oslabení, tak už naštěstí žádný gól nedostala. Naopak, Folprecht v 87. minutě trefil tyč. To byla obrovská škoda... Bod je prostě málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele