29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Zenit Čáslav

1. HFK Olomouc

Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Slavík
Diváci: 552

Reportáž

Zenit Čáslav - 1. HFK Olomouc 3:0

Fotbalisté Čáslavi porazili HFK Olomouc 3:0 a nadále mohou pomýšlet na setrvání ve druhé nejvyšší soutěži. O vítězství domácích rozhodl první poločas, když dokázali čáslavští svému soupeři vstřelit tři branky. Ve druhém poločase si už domácí vše pohlídali a nedovolili Olomouci ani snížit.

Běžela pátá minuta utkání, když Čáslavští vstřelili první branku. Strnad se uvolnil přes obranu domácích a kličkou brankářovi nedal šanci. Domácí byli i nadále aktivnější. K další šanci se dostal Pokorný, ale byl hodně nepřesný. Ve 22. minutě přišel druhý úder do sítě hostů. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval Haniak a bylo to 2:0 pro Čáslav. Ve 41. minutě se skóre měnilo po třetí. Hozda nechytatelnou střelou prostřelil brankáře Doležala. První poločas skončil drtivým vedením čáslavských fotbalistů 3:0.

V 50. minutě se dostal do šance Kocourek, jenomže mu byl máván ofsajd. Olomouc mohla snížit střelou Havránka, ale brankář nakonec míč s pomocí obrany zkrotil. Do zakončení se tlačil také Korčian, jenomže neúspěšně, míč mu totiž vypíchl Mrázek. V 69. minutě se před brankáře Olomouce probíjel Kocourek, jenomže si míč dal příliš od nohy a bylo po akci. V 73. minutě posunul míč čáslavský Kotrba na Wolfa, který nechal vyniknout brankáře Doležala. Hosté se na snížení nezmohli. V 90. minutě ještě hlavičkoval Strnad, ovšem nad. Čáslav porazila HFK Olomouc 3:0 a stále může pomýšlet na setrvání ve druhé nejvyšší soutěži.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele